KAYSERİSPOR´DA KAFKAS İLE DEVAM

KAYSERİSPOR´DA KAFKAS İLE DEVAM

SARI-KIRMIZILI YÖNETİMİN KAFKAS ISRARI SÜRÜYOR

   Sahasında Fenerbahçe´ye 1-0 mağlup olarak üst üste 5. yenilgisini alan Kayserispor´un, kötü gidişi devam ediyor. Ligin dibine demir atmasına rağmen sarı-kırmızılı yönetim Kafkas´tan vazgeçmiyor.
Ligde 8 hafta sonunda topladığı 5 puanla 16. sırada kendine yer bulan Kayserispor, gelecek hafta deplasmanda oynayacağı Eskişehirspor maçına kötü gidişi sona erdirmek için çıkacak.
Gençlerbirliği maçının ardından Kayserispor Teknik Direktör Tolunay Kafkas, ayrılabileceği yönünde sinyaller vermişti. Ancak yönetim Kafkas ile kamera karşısına geçerek hocasına destek olmuştu. Buraya kadar her şey iyiydi. Hatta toplantıda, Fenerbahçe maçında puan ya da puanlar alınacak deniyordu. Fenerbahçe maçı da geride kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, bu maçta da yenildi ve üst üste 5. mağlubiyetini aldı. Yaşanan bu gelişmelerden sonra da yönetimin ayrılık iddialarının aksine Teknik Direktör Tolunay Kafkas ile yola devam edeceği iddia edildi.
Öte yandan Kayserispor, hafta sonu deplasmanda oynayacağı Eskişehir maçı hazırlıklarına Teknik Direktör Tolunay Kafkas nezaretinde başladı. Takımın bir hayli moralsiz olduğu gözlenirken, antrenman 1,5 saat sürdü. Fenerbahçe maçında oynayan futbolcular, yenileme antrenmanı yaptı. Diğer oyuncular ise pas ve şut çalışması yaptı.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’