KAYSERİSPOR´DA HOLLANDA KAMPI HIZ KAZANDI

KAYSERİSPOR´DA HOLLANDA KAMPI HIZ KAZANDI

KAYSERİSPOR GÜNÜ ÇİFT ANTRENMANLA TAMAMLADI

Süper Lig ekiplerinden Kayserispor´da Hollanda kampı hız kazandı. Sarı-kırmızılı ekip haftanın ilk gününü çift antrenman ile tamamladı.

18 Temmuz´dan bu yana hazırlıklarını Hollanda´da sürdüren Kayserispor´da hazırlıklar hız kazandı. Özellikle ilk hazırlık karşılaşmasında alınan mağlubiyet Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam´ı kızdırdı. Sağlam, daha yoğun olan yeni bir antrenman programı hazırladı.

Sarı-kırmızılı ekip, pazartesi gününü çift antrenman ile tamamladı. Sabah salonda gerçekleştirilen antrenmanda kuvvet ve dayanıklılık çalışması yapıldı. Akşam gerçekleştirilen antrenman ise daha yoğun bir tempoya sahne oldu. Antrenman sonunda taktik ağırlıklı çift kale maç yapılırken, maç esnasında Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, oyuncularına sert uyarılarda bulundu. Antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Ertuğrul Sağlam, hazırlık karşılaşmasında yapılan hataları vurgulayarak, ?Erzurum´da oynadığımız maç performansından geriye düştük. Bence, elinizden gelenin daha iyisini yapmak için çalışmalısınız. Sezona az kaldı, en iyisi olabilmek için daha çok çalışalım´ dedi.

Güne sabah antrenmanı ile başlayacak olan sarı-kırmızılılar, akşam ise Nijmegen takımı ile Hollanda kampının ikinci hazırlık karşılaşmasına çıkacak. Sağlam, bu karşılaşmada geride kalan hazırlık maçında farklı bir kadroyu sahaya sürecek.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti