KAYSERİSPOR´DA HEDEF ÜÇ PUAN

KAYSERİSPOR´DA HEDEF ÜÇ PUAN

KAFKAS, "OYUNCULARIM VE BEN MAÇA HAZIRIZ"

   Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, Lig´in 2. haftasında oynayacağı Konyaspor maçının hazırlıklarını sürdürdü. Antrenman öncesi konuşan Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, "Oyuncularım ve ben maça hazırız" dedi.

Kayserispor, evinde oynayacağı Konyaspor hazırlıklarını sürdürüyor. Kulüp tesislerinde Teknik Direktör Tolunay Kafkas yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Kısa alanda pas çalışması ile devam eden antrenman, koordinasyon çalışması ile devam etti.

Antrenman öncesinde basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, hazırlıklarını iyi geçirdiklerini söyledi. Kafkas sözlerini şu şekilde sürdürdü: "Ligin ilk haftasında aldığımız puan bizi mutlu etti. Hazırlıklarımızı iyi geçirdik. Zorlu bir maç olacak. Rakibin kim olduğu da Süper Lig´de çok fark etmiyor. Sahamızda her şeyden önce iyi oynayıp, mücadelemizi sonuna kadar verip, iyi bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Oyuncularım ve ben maça hazır olacağız."

Konyaspor maçının seyircisiz oynanmasına ilişkinde konuşan Kafkas sözlerine şu şekilde devam etti: "Maçın seyircisiz oynanması bizim için sıkıntılı. Geçen seneden kalan bir cezamız var. Yapacak da bir şey yok. Bunlara da alışkın olmak lazım. Bir kat daha fazla koşup mücadele edeceğiz. Şuan da çok şükür sakat bir oyuncumuz yok. Ufak tefek sakatlıkları olanlar vardı. Onlarda önceki gün itibariyle idmana çıktılar. Sürenin kısa olmasına rağmen maça hazırız."

Kafkas sözlerini şu şekilde sonlandırdı: "Geç olmasına rağmen ben oyunun mücadelesinden memnunum. Oyun anlamında tabi ki ufak tefek sıkıntılarımız var. Biz güçlü bir şehiriz ve güçlü bir başkanımız var. Onun için eksiklerimizi tamamlayıp şehir olarak çok iyi yerlere geleceğimize inanıyorum."

Kayserispor-T.Konyaspor maçı bugün saat 19:30´da başlayacak. 



Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı