KAYSERİSPOR´DA, GENÇLER MESAİSİ SÜRÜYOR

KAYSERİSPOR´DA, GENÇLER MESAİSİ SÜRÜYOR

ŞUMİ, ?GENÇLERBİRLİĞİ MAÇI KOLAY OLMAYACAK?

Süper Lig´in 12.hafta karşılaşmasında Gençlerbirliği´ne konuk olacak Kayserispor´da bu karşılaşmanın hazırlıkları devam ediyor. Karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Marius Sumudica, ?Gençlerbirliği maçı kolay olmayacak´ dedi.

Kayserispor, ligin 12. haftasında deplasmanda karşılaşacağı Gençlerbirliği maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kulüp tesislerinde, Teknik Direktör Marius Sumudica yönetiminde antrenman yapan futbolcular, düz koşunun ardından ısınma hareketleri yaptı. Teknik çalışma ile devam eden antrenman, kısa alanda pas çalışması ile sürdü.

Antrenman öncesinde açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, şöyle dedi: ?Bugüne kadar oynadığımız en zor maçlardan birini oynayacağız. Birçok oyuncumuz milli takımda, eksik oyuncularımız var. Takımın en iyilerinden biri olan Deniz de cezalı. Rakibimizin sadece 8 puanı var. Bu açıdan onlar için de çok önemli bir maç. Onlar için bir final maçı. Eğer Ankara´da mücadele etmezsek, sahada her şeyimizi göstermezsek puan alamadan döneriz. Umarım bugün futbolcularım konuştuklarımdan ne söylemek istediğimi anlamışlardır. Oyuncularıma da söyledim. Karşımızda 8 puan alan bir takım yok, karşımızda Beşiktaş ve Başakşehir galibiyetleri bulunan bir takım var. Kolay olmayacak?

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı