KAYSERİSPOR´DA FREN PATLADI

KAYSERİSPOR´DA FREN PATLADI

GÖZTEPE 4-0 KAYSERİSPOR

Süper Lig´in 7.hafta mücadelesinde İstikbal Mobilya Kayserispor-Göztepe´ye konuk oldu. Karşılaşma, Göztepe´nin 4-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

Göztepe-İstikbal Mobilya Kayserispor karşılaşmasında, Cüneyt Çakır, Tarık Ongun ve Aleks Taşçıoğlu hakem üçlüsü görev yaptı.

Mücadeleye etkili başlayan Göztepe, 7.dakikada Alpaslan Öztürk´ün golü ile maçta öne geçti ve skor 1-0 oldu. 43.dakikada Göztepe, Soner Aydoğdu´nun golü ile maçta farkı ikiye çıkardı. Sol kanattan kazanılan korneri kullanan Serdar Gürler´in ceza alanına gönderdiği ortasında, Benoit Poulain´in kafayla uzaklaştırdığı topu önünde bulan Soner Aydoğdu, ceza yayından topun gelişine yaptığı sert vuruşla meşin yuvarlağı sol köşede ağlarla buluşturdu. 45+1.dakikada Göztepe, Napoleoni´nin golü ile maçta farkı üçe çıkardı. Hızlı gelişen atakta sol kanatta topla buluşan Serdar Gürler önündeki boş alandan yararlanarak ilerledi ve ceza alanına girerek pasını Stefano Napoleoni´ye aktardı. Stefano Napoleoni, Aymen Abdennour´u ekarte ederek yaptığı vuruşla meşin yuvarlağı Silviu Lung´un yanından ağlarla buluşturdu. İlk yarı Göztepe´nin 3-0´lık üstünlüğü ile son buldu.

İkinci yarıya da etkili başlayan ev sahibi ekip Göztepe, 50.dakikada Göztepe, Stefano Napoleoni´nin golü ile maçta farkı dörde çıkarttı. 71.dakikada Hasan Hüseyin Acar´ın ceza alanında sol çaprazdan kaleye gönderdiği şutunda top uzak kale direğinden geri geldi. Mücadelede karşılıklı ataklar olsa da başka gol sesi çıkmadı ve mücadele 4-0 Göztepe´nin üstünlüğü ile son buldu.



Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak

Pfdk kayserispor'a cezayı kesti

Kvk adını yarı finallere yazdırdı

Elit voleybol yarı finalde

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev