KAYSERİSPOR´DA DURMAK YOK

KAYSERİSPOR´DA DURMAK YOK

DEVREYİ KAPADI AMA ZTK İÇİN SAHADA

Süper Lig´de ilk yarının tamamlanmasını ardından gözler Türkiye Kupası maçlarına çevrildi. Kayserispor, Ziraat Türkiye Kupası Son 16 mücadelesi için Antalyaspor´u sahasında konuk edecek. Öte yandan Miladin Stevanovic ve Landry N´Guemo´nun sözleşmeleri karşılıklı olarak feshedildi.

Süper Lig´de sezonun 17 haftalık dilimi geride kalırken, takımların birçoğu da devre arasına girerek izin ve kamp için kolları sıvadı. Kayserispor için devre arası yarın oynanacak Ziraat Türkiye Kupası son 16 mücadelesinden sonra başlayacak.

DEVREYİ KAPADI AMA ZTK İÇİN SAHADA

17.hafta mücadelesinde sahasında Malatyaspor´a 1-0 mağlup olan sarı-kırmızılılar, Antalyaspor ile oynanacak kupa mücadelesinden galip gelerek moralli bir şekilde devre arası izni ve kamp çalışmalarını beklemeyi planlıyor. Yarın Kadir Has Stadyumu´nda oynanacak kupa mücadelesi saat 16.30´da başlayacak. Bu karşılaşma için tam kadro kulüp tesislerinde antrenmanlarını sürdüren Kayserispor, mevsim şartları nedeniyle idmanlarını kapalı bölümde gerçekleştiriyor.

2 OYUNCU İLE SÖZLEŞME FESHEDİLDİ

Kulüpte ilk yarının son ermesinden sonra transfer çalışmaları da başladı. Özellikle sezon başında lisans çıkartılmayan iki yabancı ile yollar ayrıldı. Kayserispor yabancı sayısını azaltmak için Miladin Stevanovic ve Landry N´Guemo´nun sözleşmelerini karşılıklı olarak feshetti.  

HABER: Mustafa Gürbüz



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı