KAYSERİSPOR´DA DURMAK YOK

KAYSERİSPOR´DA DURMAK YOK

YILDIZ, ?HEDEFTE KANARYA VAR?

   Süper Lig´de bu hafta kendi sahasında Fenerbahçe´yi konuk edecek olan Kayserispor´da antrenman ve hazırlıklar doludizgin devam ediyor. Tolunay Kafkas yönetiminde yapılan antrenmanlar pazar günü oynanacak müsabaka saatine kadar sürecek. Kayserispor´da Ahmet Yıldız ise ?Kazanmamız gereken bir maç´ diye konuştu.
Sezonda topladığı 5 puan ile ligde 16.sırada bulunan Kayserispor, hafta sonu kendi sahasında oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına ara vermeden devam ediyor. Kulüp tesislerinde aralıksız süren idmanlarda futbolcular hem taktiksel hem de kondisyona yönelik çalışmalar gerçekleştirirken, Futbol Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, ?Kazanmamız gereken bir maç´ diye konuştu.
Fenerbahçe karşısında son derece hazır ve dikkatli bir şekilde sahada olacaklarını ifade eden Şube Sorumlusu Ahmet Yıldız, antrenmanların da ciddiyetle devam ettiğini belirterek ?Önümüzde 6 günlük bir süre var. Maç saatine kadar son derece ciddi bir şekilde antrenmanlarımızı sürdüreceğiz ve Fenerbahçe maçına kazanma arzusu ile çıkacağız. Ligde bulunduğumuz konumdan memnun değiliz. Fenerbahçe´den alınacak olan 3 puan bize büyük moral kazandıracak. Bu hedef doğrultusunda çalışmalarımızı sürdürüyoruz? diye konuştu.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’