KAYSERİSPOR´DA ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

KAYSERİSPOR´DA ÇALIŞMALARA HIZ VERİLDİ

SOW VE TRAORE TAKIMDAN AYRI ÇALIŞTI

Spor Toto Süper Lig´in 3. haftasında sahasında Galatasaray´ı konuk edecek olan Kayserispor, çalışmalarına hız verdi. Çift idman yapan takımda sakatlıkları süren Sow ve Traore ise takımdan ayrı çalıştı.
Süper Lig´de Fenerbahçe deplasmanının ardından milli maç haftasında dinlenen ve ardından antrenmanlarını hızlandıran Kayserispor, sahasında oynayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını neşeli bir ortamda devam ettiriyor. Teknik Direktör Hakan Kutlu nezaretinde çalışan futbolcular, sabah taktik ağırlıklı çalışırken öğleden sonra ise şut ve pas çalışması ile günü değerlendirdi.
Kulüp tesislerinde yapılan antrenmanda son transferler Murat Duruer ile Umut Bulut´un istekli olması dikkatlerden kaçmadı. Antrenman da pas çalışması ve kısa mesafe orta çalışmaları da yapıldı.
Sarı-kırmızılılar, Galatasaray maçına Mili takımlarda olan futbolcularından yoksun çalışıyorlar. Kaleci Ahamada, Levent Gülen ve Larrys Mabiala ülkelerinin Milli takımlarında yer alırlarken sakatlıkları süren Samba Sow ile Alain Traore de takımdan ayrı düz koşu yaptılar. Sow ve Traore´nin sakatlıklarının maç gününe kadar geçmesi ve takımla birlikte antrenmanlara katılmaları bekleniyor.
Teknik Direktör Hakan Kutlu devam eden antrenmanları ve hafta sonu oynanacak Galatasaray maçını değerlendirdi. Kutlu, ?Galatasaray ile oldukça önemli bir maç oynayacağız. Sahamızdaki bu maça en iyi şekilde hazırlanmak istiyoruz. Bazı oyuncularımız aramızda değil ancak yine de çalışmalarımıza tam gaz devam ediyoruz. Dilerim Galatasaray maçına kadar tam manası ile hazır olur ve maçtan 3 puanı alırız. Tek düşüncemiz bu? dedi. (spor servisi)



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı