KAYSERİSPOR´DA BÜTÜN PLANLAR 3 PUAN ÜZERİNE YAPILIYOR

KAYSERİSPOR´DA BÜTÜN PLANLAR 3 PUAN ÜZERİNE YAPILIYOR

SAĞLAM, ?GALATASARAY´I ELİ BOŞ GÖNDERECEĞİZ?

Ligin 12.hafta karşılaşmasında Kayserispor-Galatasaray´ı konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, bütün planlarını üç puan üzerine yapıyor. Mücadeleye ilişkin konuşan Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, ?Galatasaray´ı eli boş göndereceğiz´ dedi.

Spor Toto Süper Lig´de 12.hafta, 9-10-11 Kasım´da oynanacak. Kayserispor 12.hafta karşılaşmasında Galatasaray´ı konuk edecek.

Hazırlıklarına salı günü gerçekleştirdiği antrenman ile başlayan Kayserispor, dün yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde gerçekleştirilen antrenman 1,5 saat sürdü. Antrenmanda istasyon ve taktik ağırlıklı çalışma yapıldı. Öte yandan, Bahçeşehir Koleji öğrencileri de Kayserispor´a moral ziyareti gerçekleştirdi.

Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Kayserispor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, kaybedilen Ankaragücü ve oynanacak Galatasaray karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulundu. ?Galatasaray karşısına üç puan için çıkacağız´ diyen Sağlam, şöyle dedi: ?Ankaragücü maçında istemediğimiz bir sonuç çıktı. İyi başladığımız bir karşılaşmayı bu şekilde tamamlamak bizi çok üzdü. Özellikle Ankara´ya gelen taraftarımızı da üzdük. Futbolda bu tür şeyler oluyor. Cumartesi günü iyi bir mücadele ortaya koyup, milli araya girmek istiyoruz. Bu arada da sıkıntıları da giderip, ondan sonraki döneme sağlıklı ve geleceğe umutla bakabilen bir takım olarak başlamak istiyoruz. Bunu da başarabileceğimize inanıyorum. Taraftarımızın da desteği ile Galatasaray´a karşı iyi mücadele ile üç puan alarak, camianın moralini biraz daha yukarıya çıkarmak isteyeceğiz. Galatasaray´ın eksikleri olduğu kadar bizimde var. Rakibin ne durumda olduğu önemlidir ama maçta senin takımının nasıl olduğu da çok önemlidir. Cumartesi günü her şeyimizi sahaya yansıtacağız. Mücadelemizi sonuna kadar vereceğiz. Kora kor mücadele yapacağız ve 3 puan alacağız. Bunu yapacak gücümüz de var.

Haber: Murat TURP



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti