KAYSERİSPOR´DA 2.KARAMAN DÖNEMİ

KAYSERİSPOR´DA 2.KARAMAN DÖNEMİ

HİKMET KARAMAN İLE ANLAŞMA SAĞLANDI

Süper Lig´de bu sezon istediğini gerçekleştiremeyen ve geçen hafta Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam ile yollarını ayıran Kayserispor´da yolculuk, daha önce de kulübün başında bulunan Hikmet Karaman ile devam edecek.

Kayserispor´da 2.Karaman dönemi resmen başlıyor. Sezona iyi başlayamayan ve aldığı sonuçlarla ligin alt sıralarında yer alan Kayserispor´da sezona, Hikmet Karaman ile devam edilecek. Teknik Direktör konusunda Sumudica ile anlaşmak istenmesine karşın Arabistan Kulübü´nün sözleşme feshine yanaşmadığı ve tazminat istemesi üzerine, Şumi transferinden vazgeçildi.

Arayışlarını sürdüren yönetim sıkıntılı süreci de hesap ederek ligde çalışabilecek isimler arasından önceliği Hikmet Karaman´a verdi ve yapılan görüşmede karşılıklı olarak anlaşma sağlandı.

Daha önce Kayserispor ve Erciyesspor´da da görev yapan Hikmet Karaman´ın, sarı-kırmızlı takımın başına geçeceğinin duyulması, taraftar tarafından da heyecanla karşılandı. Konu hakkında açıklama kulüp tarafından geç kalınmadan yapıldı ve şu ifadelere yer verildi: ?Sezon başında takımımızda görev alan Teknik Direktörümüz Ertuğrul Sağlam´la, karşılıklı görüşerek yollarımızın ayrılmasından sonra yaptığımız çalışma ve görüşmeler sonunda; daha önce de Kayseri´de görev yapmış olan değerli Teknik Direktör Hikmet Karaman ile anlaşılmış olup, sözleşme detayları daha sonra açıklanacaktır. Yeni hocamız bugünkü antrenmanda Kayserisporumuzun başında olacaktır.?

Hikmet Karaman, 2004-2005 sezonunun ortasında takımın başına geçmiş ve sezon sonunda Kayserispor´un ligde kalmasını sağlamıştı. Karaman ile sezon sonunda anlaşamayan o dönemki yönetim yerine Ertuğrul Sağlam ile anlaşmıştı. Şimdi ise işler tersine döndü ve Ertuğrul Sağlam´dan boşalan teknik direktörlük koltuğuna bu sefer Hikmet Karaman getirildi.

Haber: Mustafa GÜRBÜZ



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı