KAYSERİSPOR'A SÜRPRİZ ZİYARET

KAYSERİSPOR

TOBB BAŞKANINDAN BAŞARI TEMENNİSİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kayserispor'u ziyaret etti. Kulüp tesislerinde futbolcularla bir araya gelen Hisarcıklıoğlu, Kayserispor'un Onursal Başkanı ve AK Parti Kayseri Milletvekili Adayı Mehmet Özhaseki ve Kulüp Başkanı Bekir Yıldız'a kitap hediye etti. Hisarcıklıoğlu, Kayserispor'un Süper Lig'de de başarılı olacağına inandığını ifade etti.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu, Kayserispor'u ziyaret ederek gelecek sezon için başarı temennisinde bulundu. Başkan Hisarcıklıoğlu'nu kulüp tesislerinde Kayserispor Kulüp Başkanı Bekir Yıldız, Ak Parti Kayseri Milletvekili adayı ve aynı zamanda Kayserispor'un Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ile Kayserispor Kulüp Genel Menajeri Süleyman Hurma karşıladı. Başkan Hisarcıklıoğlu, kulüp tesislerinde antrenman yapmakta olan futbolcuları ziyaret ederek Süper Lig başarılarından dolayı tebriklerini dile getirdi. Kayserispor takım Kaptanı Abdullah Durak, Başkan Hisarcıklıoğlu'na üzerinde Hisarcıklıoğlu'nun isminin yazılı olduğu Kayserispor forması hediye etti. Hisarcıklıoğlu daha sonra Kayserispor Kulüp Başkanı Yıldız ve AK Parti Kayseri Milletvekili adayı Özhaseki'ye kitap hediye etti.

TOBB BAŞKANINDAN BAŞARI TEMENNİSİ

Ziyarette açıklamalarda bulunan Başkan Rıfat Hisarcıklıoğlu, Öncelikle Kayseri'ye böylesine güzel tesisler kazandırdıkları için başkanlarımıza teşekkür ediyorum. Kayserispor tesisleri Türkiye'nin en modern tesislerinden bir tanesi. Kayserispor stadına baktığımız zamanda, Türkiye'ye model olacak, markalaşacak bir stadımız var. Kayserispor'a da Süper Lig'de başarılar diliyorum. Bir hem şehri olarak Kayserispor'un Süper Lig'e çıkmasından büyük mutluluk duydum ve gururlandım. Bunda Başkanımız Bekir Bey'in, Mehmet Bey'le birlikte büyük katkıları olmuştur. İki başkanımıza da huzurlarınızda teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’