KAYSERİSPOR’A ONURSAL BAŞKANDAN ZİYARET

KAYSERİSPOR’A ONURSAL BAŞKANDAN ZİYARET

ÖZHASEKİ, ‘SIKINTI BÖLÜŞMEYE GELDİK’

Kayserispor’da Başkan Berna Gözbaşı ve yöneticileri AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve aynı zamanda Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki ziyaret ederek, çalışmalar hakkında görüşüp alış verişinde bulundu. Onursal Başkan Mehmet Özhaseki, “buraya sıkıntı bölüşmeye geliyoruz” dedi.

Süper Lig temsilcimiz HES Kablo Kayserispor’da çalışmalar devam ederken diğer yandan yönetimde yeni sezon için arayışlarına hız verdiler. Yapılan çalışmalar hakkında bilgi almak ve ortaya çıkan sorunları çözmek amacıyla AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı aynı zamanda Kayserispor Onursal Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu ile birlikte kulüp tesislerine geldi.

Kulüpte Başkan Berna Gözbaşı tarafından karşılanan Onursal Başkan Mehmet Özhaseki tesislerde kısa bir de açıklama yaptı. Başkan Berna Gözbaşı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek şöyle dedi: “Geldiniz onur verdiniz. Taraftarımız bize tahtamızın açılmasını soruyor ama bu konuda kimsenin endişe etmesine gerek yok. Tahtanın kapalı olması bizim oyuncularımızı getirmemize engel değil. Sayın Bakanımızın da destekleri ile bu sorunu aştık. Bu sezon elimiz kalbimizde olmadan maç izlemek istiyoruz. Ben tekrardan hem İl Başkanımıza hem de Bakanımıza hoş geldiniz diyorum.”.

Onursal Başkan Mehmet Özhaseki’de ‘buraya sıkıntıları bölüşmeye geldik’ diyerek yapılan çalışmalar hakkında bilgi verdi: “Kayserisporumuzu ve başkanımızı ziyaret etmek istedik. Başarılar diliyoruz. Önümüzdeki günlerde sıkıntılı maçlar izlemeyiz diye de temenni ediyorum. Haliyle Kayserispor meselesi gelince hepimiz pür teyakkuz işin üzerine düşüyoruz. Kayserispor bizim gözbebeğimiz. Kayseri’nin bir marka değeri. Kayseri ismini yüceltecek en güzel işlerin başında geliyor. Bunu devamlı söylemeye çalışırdım Kayseri de. Elbette belediyeler üzerlerine düşeni yaparlar. Alt yapı ve üst yapı ile uğraşırlar. Ama bir şehrin kültürünü, sanatını, sporunu estetik bir takım güzelliklerini, eğlencesini ihmal edemezler. Bunu ihmal ederlerse şehir Allah korusun kocaman bir huzur evine dönüşür. O yüzdendir ki belediye olarak gidip Erciyes’te kayak merkezi yapıyoruz. Anadolu Harikalar Merkezi’nde eğlence merkezi yapıyoruz. Stadyumlar yapmaya çalışıyoruz. Kayserisporumuza da sonuna kadar sahip çıkıyoruz. Belki de yöneticilik hayatımda en çok zorlandığım yer Kayserispor olmuştur. Burada kullanacağım tabir hoş değil ama ‘yoktan var etmeye’ çalışırsınız. Kolay bir iş değil. Okul yaptıracak, cami yaptıracak,  hastane yaptıracak hayırsever bulursunuz ama iş Kayserispor’a gelince herkes geriye doğru çekiliyor. Geçen dönem biz Berna Hanım’a teklif ettiğimiz de ‘sizde desteklerseniz dedi, elimi taşın altına sokacağım’ dedi. O günden bu güne kadar da Kayseri’nin çok büyük bir yükünü kaldırıyor. Belki ilk yarıda düştü gözüyle bakılan bir takıma su verdi, can verdi. Sonlardan belki sorunlar oldu ama Allah’tan ki Cumhurbaşkanımız da imdadımıza yetişti. Ankara’da yaşıyorum, haliyle iki takımım var. Ankaragücü ve Kayserispor aynı zorluğu yaşadı. İki takımda direkten döndü. Şimdi önümüze bakmalıyız. Berna Hanım da elinden geleni yapıyor. Geçtiğimiz günlerde oturduk konuştuk ve bir rota çizdik. O da yavaş yavaş yürüyor diye biliyorum. Burada Berna Hanım’ın işi zor alacaklılar geliyor gidiyor. Çok şükür tahtası açıldı Kayserispor’un, kombineleri belirledik, locaları sattık. Taraftarımız biraz sabır etsin. Biz transfere milyon Avro’lar veremeyiz. Borç yükünü artıramayız. Bugün Kayseri’deyim buraya geldim. Başkanımız sıkıntısını bölüşmeye geldim. Ben başarılar diliyorum. Başkanımız şahsi olarak da epeyce bir destekte bulundu. Kayserispor’a daha iyi yerler de göreceğiz.”.

Gözbaşı ise Kayserispor'un transfer tahtasının açılmasıyla ilgili bir sorun olmadığını, vergiyle ilgili toplantılardan beklentileri olduğunu, bu konuda hiç kimsenin endişe etmesine gerek olmadığını söyledi. Ayrıca Özhaseki, Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin’e Kayserispor’a verdiği destekten dolayı da teşekkür etti. Özhaseki'nin bu konuda kendilerine destek verdiğini, zaten tahtanın kapalı olmasının transferle ilgili görüşmelere engel olmadığını belirten Gözbaşı, bu sene elleri kalplerinde olmadan maç seyretmeyi hedeflediklerini aktardı. Ana sponsorlarına teşekkür eden Gözbaşı, "Erciyes Anadolu Holding CEO'su Alpaslan Baki Ertekin, bu sene mevcut sözleşmemiz olduğu halde 2020, 2021, 2022, 2023 olarak uzatarak ve ücretini de peşinen yatırarak kulübümüze çok büyük destek verdi. Kendilerine çok teşekkür ediyorum." dedi.

Haber: Mustafa Gürbüz



Melikgazi’nin gençleri final grubu’nda dağıldı

Kayserispor gözünü paşa’ya dikti

Başkan Çolakbayrakdar, dünya ikincisi olan Kocasinan’ın özel sporcusunu tebrik etti

Hacılar Erciyesspor, Malatya'da mağlup oldu

Develigücü 3 puanı 2 golle aldı

Kayserispor’un genç oyuncusu Aras Çelik’e milli davet

Kayseri Spor Lisesi Badminton Türkiye Şampiyonu oldu

Kayserili karateciler, İzmir’den 4 madalya ile döndü

Kayseri 2. Amatör Küme: Güneşli Gençlikspor: 3- Bayraktarspor: 1

Kayseri U17 Ligi: Kocasinan Şimşekspor: 0 - Talasgücü Belediyespor:4

Talasgücü U-14 Futbol Takımı Türkiye Finali’ne yükseldi

Rüya Cimnastik Külübü, Türkiye Şampiyonu oldu

TFF 3. Lig: Karabük İdman Yurdu: 1 - Talasgücü Belediyespor: 0

Majid Hosseini ameliyat oldu

Melikgazi Kayseri’de sayı kraliçesi Aaryn Ellenberg oldu

Melikgazi Kayseri, 2 bin 352 sayı üretti