KAYSERİSPOR’A HOCA DAYANMIYOR

KAYSERİSPOR’A HOCA DAYANMIYOR

UYGUN İLE YOLLAR AYRILDI

Süper Lig’de sıkıntılı günler yaşayan Kayserispor’da futbolcu ayrılıklarının ardından teknik direktör ayrılığı da yaşandı. Kayserispor ile 10 maça çıkan Teknik Direktör Bülent Uygun, takımdan ayrılma kararı aldı.

İstikbal Mobilya Kayserispor’da şok bir gelişme daha yaşandı. Ligde zor günler yaşayan ve puan durumunda son sırada bulunan Kayserispor’da Teknik Direktör Bülent Uygun’da veda eden isimler arasına girdi.

Hikmet Karaman ve Samet Aybaba’nın ardından göreve gelen teknik direktör Bülent Uygun, kulüp tesislerinde Başkan Berna Gözbaşı ile yaptığı görüşme neticesinde ayrılma kararını kamuoyuna duyurdu.

Bülent Uygun, 30 Ekim 2019 tarihinde Kayseri takımı ile anlaşarak sezonun 10.haftasından itibaren sarı-kırmızılı camianın içine girdi ve görevde 57 gün kaldı. Kayserispor ile 7 Süper Lig ve 3 kupa maçına çıkan Uygun, 10 maçta 4 galibiyet alabildi. Ligde ise 7 maçta 2 galibiyet ve 5 mağlubiyet alan Uygun, Kupada 3 maçta 2 galibiyet ve 1 beraberlik elde etti.

Uygun’un ayrılmasının ardından ise gözler Kayserispor yönetimine çevrildi. Trabzonspor deplasmanı öncesinde yaşanan hoca ayrılığı, takımdaki etkisini gösterirken, Trabzon’a takımı Bülent Bölükbaşı hazırlayacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’