KAYSERİSPOR’A CÜNEYT ÇAKIR DARBESİ

KAYSERİSPOR’A CÜNEYT ÇAKIR DARBESİ

HES KABLO KAYSERİSPOR 1-2 TRABZONSPOR

 

 

 

Süper Lig’de son hafta da düşmeme adına sahaya çıkan HES Kablo Kayserispor yıllardır kardeş takım demesine karşın her seferinde ligden düşmesinde etken olan Trabzonspor’a 2-1 mağlup oldu ve ligi son sırada tamamladı.

Süper Lig’in son haftasında HES Kablo Kayserispor sahasında Trabzonspor’u konuk etti. Karşılaşmayı Cüneyt Çakır, Bahattin Duran, Tarık Ongun üçlüsü yönetti. Maçın daha ilk dakikalarında saha içinde verilen kararlar HES Kablo Kayserispor’da futbolcuların tepkisini çekti. 11.dakikada HES Kablo Kayserispor da oyuncular baskıları ile tabelayı değiştirme fırsatını yakaladılar. Ancak ceza sahasının dışından kaleyi sağ çaprazdan gören bir noktadan şutunu atan Cristian Sapunaru kaleyi hedefleyemedi. 32.dakikada Trabzonspor bu kez tabelayı değiştirme fırsatını yakaladı. Ceza sahasının dışından kaleyi cepheden gören bir noktadan Abdülkadir Ömür’ün şutu kaleyi bulmadı. İlk yarı karşılıklı ataklarla golsüz sonuçlandı.

Karşılaşmanın ikinci yarısında ataklar bulan ve rakibinin kalesinde tehlikeler oluşturan HES Kablo Kayserispor’da futbolcuların rakip ceza sahası içinde girdikleri pozisyonlar ve kale çizgisinden geçip geçmediğinin tartışıldığı pozisyonlar karşılaşmanın hakemi Cüneyt Çakır tarafından değerlendirilmedi ve Kayserispor cephesinde büyük tepkilerin oluşmasına neden oldu. Gerek saha içindeki futbolcular, gerekse de saha dışında maçı takip eden yöneticilerin itirazlarıyla karşı karşıya kalan Cüneyt Çakır’ın kimseyi dinlemez tavrı ve kararlarında ısrarcı olması tansiyonun yükselmesine neden oldu. Maçın 63.dakikasında Filip Novak ceza sahası içinde bulduğu pozisyonda topu ağlara göndererek skoru 1-0 yaptı. Bu golden sonra çabuk toparlanan HES Kablo Kayserispor da futbolcular rakip ceza sahası içinde etkili olmaya başladılar. 86.dakika da ceza sahası içindeki pozisyonda hakem Cüneyt Çakır bir anda penaltı noktasını gösterdi. Pedro bu atışı gole çevirerek skoru 1-1’e getirdi. 90+3’te ani atakta Trabzonspor’da Sörloth takımını öne geçiren golü atarak skoru da ilan etmiş oldu. Trabzonspor ligdeki son karşılaşmada Hes Kablo Kayserispor’u 2-1 yenerek sarı-kırmızlıların ligden düşmesinde etken oldu. Maçın bitiş düdüğü sonrasında HES Kablo Kayserispor’da hakem Cüneyt Çakır’a vermediği kararlar konusunda itirazlar oldu. Soyunma odasına giderken arbede yaşandı ve kale çizgisinden geçen topun neden gol olarak verilmediği sorgulandı. Yaşanan tüm bu olaylara rağmen sonuç değişmedi.



Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor-trabzon maçı biletleri satışa çıktı

‘Yılmaz’dan temkinli açıklama

Burak Yılmaz: “Ben umutluyum, daha iyi olacağız”

Kayseri’de ragbi heyecanı

Kayserispor 40 puana erişmek istiyor

Maçı bilet fiyatları belli oldu

Talasgücü ve Atletikspor Türkiye Şampiyonası’na hazır

Kayserispor 5 maçtır kazanamıyor

Develigücü ilk kez öne geçti

Kayserispor, adana maçına hazır

Kulüplü genç kızlar kayseri’de parkeye çıkacak

Milli yüzücünün tercihi erciyes

Adana Demirspor - Kayserispor maçını Mehmet Türkmen yönetecek

Milli yüzücünün tercihi Erciyes Yüksek İrtifa Kamp Merkezi oldu