KAYSERİSPOR´A FRANSA´DAN ORTA SAHA

KAYSERİSPOR´A FRANSA´DAN ORTA SAHA

KARABOUE İLE KAYSERİSPOR DİYALOG HALİNDE

Sezon hazırlıklarını hem antrenman hem de transfer çalışmaları ile sürdüren Kayserispor´da flaş bir isim daha gündeme düştü. Fransa´da top koşturan deneyimli orta saha oyuncusu Lossemy Karaboue ile ismi anılan Kayserispor´da transfer için gereken çalışmalar ise son hız devam ediyor. Öte yandan sarı-kırmızılılara verilen bayram izni bu akşam yapılacak olan antrenman ile son bulacak.
2016-2017 sezonu öncesi transfer çalışmalarına hız veren Kayserispor´da yeni bir isim daha gündeme alındı. Fransa´nın Troyes takımıyla olan sözleşmesini sona erdiren 28 yaşındaki orta saha oyuncusu Lossemy Karaboue ile Kayserispor´un transferde anlaşmaya varmak üzere oldukları iddia edildi.
Kayserispor´dan transferle ilgili bir resmi açıklama yapılmazken iddialara göre oyuncunun bu hafta içi Kayseri´ye gelerek sarı-kırmızılı yönetim ve teknik heyet ile son kez görüşeceği ve bu görüşmenin ardından ise sözleşme imzalaması bekleniliyor. Fransa-Türkiye hattında bu gelişmeler yaşanırken, transfer komitesi takım kadrosunda bulunan ve geçen sezon kiralık olarak oynattığı Derley´le bir sezonluk daha sözleşme yenilediğini duyurdu.
BAYRAM İZNİ BİTTİ
Kayserispor´da takım oyuncularına verilen Ramazan Bayramı izni ise bugün son buldu. Lig hazırlıklarını Kadir Has Kulüp Tesisleri´nde sürdüren sarı-kırmızılı ekip, arife günü yaptığı son idman ile 3 günlük bayram iznine ayrılmıştı. Kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada ise ?Bayram süresince izinli olacak olan takımımız bugün saat 19.00´da yapacağı antrenman ile yeni sezon hazırlıklarına kaldığı yerden devam edecek. Takım oyuncularımıza sezonda başarılar dileriz? denildi. (spor servisi)



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti