KAYSERİSPOR´A ESNAF BAŞKANLARININ ZİYARETİ

KAYSERİSPOR´A ESNAF BAŞKANLARININ ZİYARETİ

ALAN, ?BİZ, BURAYA TEŞEKKÜR İÇİN GELDİK?

BEDİR, ?DESTEK VE KATKILARINDAN DOLAYI HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ?
Esnaf, Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan, KESOB Başkanı Ahmet Övünç ve oda temsilcileri, Kayserispor´u ziyaret etti ve Başkan Erol Bedir ile bir araya geldi.
Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligde kalmayı ligin bitimine 3 hafta kala garantilemişti. Sarı-kırmızılı ekip, ligin son hafta karşılaşmasında Medipol Başakşehir´i konuk edecek. Bu karşılaşma öncesi ve ligde kalmayı garantileyen takımı tebrik etmek isteyen Esnaf, Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan ve oda temsilcileri, Kayserispor´u ziyaret etti.
Ziyarette konuşan Esnaf, Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Alan, şunları söyledi: ?Bugün Kayserispor´a teşekkür etmeye geldik. Beşiktaş´ın şampiyonluğu ne kadar önemli ise Kayserispor´un da ligde kalması o kadar önemlidir. Bunun farkındayız ve esnaf teşkilatı olarak buraya geldik. Bizler, görünelim için değil gerçekten Kayserispor´a teşekkür etmek için geldik. Hocalarımızı ve oyuncularımızı tebrik ediyorum. Değerli başkanımız daha öncede, Erciyesspor´da da görev yaptı. Ben, daha önce 10 yıl Kayserispor´da genel kaptanlık yaptım. Bu işi seven ve bilen biriyim. Biz, buraya teşekkür için geldik. Sizinle birlikte gördük ki seyirci takımla barıştı. Torunlarıma da passolig aldım. Rabbim utandırmasın, yeni sezonda da takımımıza başarılar diliyorum.?
Mustafa Alan, konuşmasının ardından Kulüp Başkanı Erol Bedir´e plaket ve sarı-kırmızılı gül takdim etti. Plaket alırken kısa bir açıklama yapan Kulüp Başkanı Erol Bedir de, şöyle dedi:
?Gerek Mustafa Bey gerekse, oda başkanlarımız gerçekten bizlere büyük destekler verdi. Mustafa Bey, bizleri methederek bizlerin bir kuyudan çıkmayı başardığımızı söyledi. İstanbul takımının şampiyonluğundan daha önemli iş yaptığımızı söyledi. Bizler elimizden geldiği kadarıyla bir şeyler yapmaya çalıştık. Bizleri ayakta tutan ise bu şekilde gerçekleştirilen sıcak ve samimi destek oldu. Gereken destek olmasaydı, biz bunu başaramazdık. Bizleri ziyaret eden başta Mustafa Bey olmak üzere tüm oda başkanlarımıza teşekkür ediyoruz.?
Başkan Erol Bedir´in konuşmasının ardından Esnaf ve Sanatkarlar Odalar Birliği Başkan Ahmet Övünç, Teknik Direktör Mesut Bakkal´a plaket verdi. Mobilyacılar Odası Başkanı Mehmet Ali Çevrim´de golcü oyuncu Umut Bulut´a plaket verdi. Ziyaret toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

Haber: Murat TURP



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı