KAYSERİSPOR´A DEV SPONSOR

KAYSERİSPOR´A DEV SPONSOR

KAYSERİSPOR, LİGDE İSTİKBAL MOBİLYA KAYSERİSPOR OLARAK MÜCADELEDE EDECEK

Dev sponsorluk anlaşmasında imzalar atıldı. Kayserispor, ligin ikinci yarısında İstikbal Mobilya Kayserispor ismiyle mücadele edecek.

Spor Toto Süper Lig ekiplerinden Kayserispor, ligin ikinci yarısında itibaren 2,5 yıl boyuncu ligde İstikbal Mobilya Kayserispor olarak mücadele edecek.  İstikbal ve Kayserispor arasında yapılan sponsorluk anlaşması, Kayserispor´un yeni tesislerinde düzenlenen imza tören ile hayata geçirildi.

İmza töreni öncesinde konuşan Kulüp Başkanı Erol Bedir, şöyle dedi: ?Bugün kulübümüzün oyuncuları rahatlıkla antrenman yapıyorsa, sponsorlarımızın katkısı sayesinde oluyor. Yıllardır Kayserispor´a sponsorluk yapan İstikbal A.Ş.´yi de ayrı bir yere koymak gerekiyor. Tam sıkıntıların olduğu bir dönemde, Alpaslan Bey´le dertleştik. Böyle bir isim sponsorluğunu ortaya çıkardık. Herkes duruma sıcak baktı ve 2,5 senelik bir sponsorluk anlaşmasına vardık. Bu dar zamanda bizlere destek oldukları için herkese teşekkür ederim.?

TMSF Başkanı Muhiddin Gülal ise şunları kaydetti: ?Boydak Holding 2,5 yıldır kayyım ile yönetiliyor. Boydak isminin Kayseri için neler ifade ettiğini yakinen gören biri oldum. Bu sürede sivil toplum kuruluşlarına, spor kulüplerimize ve sosyal yardımlaşma işlerine holding olarak destek verdik. Bugün Kayseri´nin iki önemli markasını bir araya getirmenin huzuru ve gururunu yaşıyorum. Eski bir futbolcu ve taraftar olarak burada yer almaktan dolayı mutluyum. Kayserispor ve Boydak Holding´i bir araya getiriyoruz. Bu iki markayı tek çatı altına getiriyoruz. Çok iyi işler bu sayede ortaya çıkacak. Kayserispor´a ikinci yarıda başarılar diliyorum. Kayseri´nin ve Kayserispor´un her zaman yanında olacağız.?

Konuşmaların ardından Kayserispor´un ismini ?İstikbal Mobilya Kayserispor´ yapan sözleşmeye imza atıldı.

İmzanın töreninin ardından konuşan Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Memduh Büyükkılıç, şunları söyledi: ?Böyle bir organizasyonda yer aldığım için mutluyum. Kayserimizin iki güzide markası bir araya geldi. Kayserispor´un sorunlarının şehrin sorumluları olarak hep beraber sahiplenmeliyiz. Katılımcı tüm taraflara teşekkür ediyorum. Şehrimize ve Kayserisporumuza hayırlı olsun.?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Çelik de şöyle konuştu: ?Şehrin iki önemli değeri burada bir araya geliyor. Bu değerlerin bir araya gelmesi şehre artı bir değer katacaktır. Şehirlerin marka değerini arttıran unsurlardan biri de spor takımlarıdır. İsmini bilmediğimiz şehirleri spor takımlarıyla biliyoruz. Bu yüzden şehrimizin marka değerini ayakta tutmamız gerekiyor. TMSF´ye ve Alpaslan Bey´e teşekkür ediyorum. Bizleri ve şehrimizi her zaman destekliyorlar. Allah razı olsun. İnşallah hayırlı ve uğurlu olur.?

Vali Şehmus Günaydın ise şöyle dedi: ?Futbolun daha ileri noktalara ulaşması için ekonomik olarak desteklenmesi gerekiyor. Kayseri´de bunu başaran TMSF başkanımıza, holding başkanımıza ve CEO´ya teşekkür ediyorum.?

Haber: Şevket Tekin



BAL'da haftanın maçlarını yönetecek hakemler açıklandı

Başkan Çolakbayrakdar: "Milli ve manevi değerlere bağlı sporcular yetiştiriyoruz"

Kayseri bölgesi Havalı Silahlar Türkiye Şampiyonu oldu

Hasketbol SK ilk deplasmana 4 eksikle gidecek

Arif Kocaman'a 2 maç ceza

Alanyaspor - Kayserispor maçını Emre Kargın yönetecek

Kayseri 3 Bant Bilardo İl Birinciliği yapıldı

Kayseri Muaythai Aday Hakem Kursu tamamlandı

Avrupa üçüncüsü Kayserili sporcu Yunanistan yolcusu

Kılıçaslan Yıldızspor ligi 4. sırada tamamladı

Kayserili okçulardan iki madalya

Kayseri 2. Amatör Küme: Kayseri Ömürspor: 2- Yeni Mahallespor: 0

Okul sporlarında Kayseri rüzgarı

Kayseri 2. Amatör Küme A Grubu: Yavru Aslanspor: 8-Kayseri İdman Yurdu: 2

Kayseri 2. Amatör Küme C Grubu: Kafkasspor: 6- Fevzi Çakmakspor: 2

Kayseri 1. Amatör Küme Play-Out: Buğdaylıspor: 4-Sindelhöyükspor:2