KAYSERİSPOR´A BİR DARBEDE BAŞAKŞEHİR´DEN

KAYSERİSPOR´A BİR DARBEDE BAŞAKŞEHİR´DEN

KAFKAS, ?GOL YOLLARINDA EKSİKLİĞİMİZ VAR?

AVCI, ?SAHADA DENGELİ BİR OYUN VARDI?
Spor Toto Süper Lig´in 6. haftasında Kayserispor, evinde ağırladığı Medipol Başakşehir´e 1-0 mağlup olarak ligdeki üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, ?Gol yollarında eksikliğimiz var? dedi.
Kayserispor üst üste üçüncü mağlubiyetini aldı. Ligin 6.haftasında sahasında Başakşehir´i konuk eden sarı-kırmızılılar, mücadeleden 1-0 mağlup ayrıldı.
Maç sonrası basın toplantısında konuşan Kayserispor Teknik Direktörü Tolunay Kafkas, takımın gol yollarında eksikleri olduğunu söyledi. Kafkas sözlerini şu şekilde sürdürdü: ?Aslında iki takım da sistem takımı. Gol olana kadar iki takımın da pozisyonu yoktu. Duran toptan gol yedikten sonra takım reaksiyona girdi. Gol yollarında beceriksizliğimiz var. Başakşehir takımını tebrik ediyorum. Daha çok çalışıp bunun altından kalkma gayretinde olacağız.?
Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı ise şöyle konuştu: ?Bizim planımız öncelikle merkezde verilen boşluklardan çok kenarlarda verilen boşlukları değerlendirmekti. Maçın başında 2 tane boşluk bulduk. İkinci yarıda yine dengeli bir oyun vardı, duran toptan golü bulduk. Bizim gibi bir takımın özgüvenli olması lazım. Bunu yapamadık. Son 7-8 dakikada rakibe pozisyonlar verdik. Geçen seneki dolaştığımız yerlerde aynı şekilde olmamız gerekiyor. Kayserispor´a başarılar diliyorum.?



Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti