‘Kayserispor Zirvesi’nden beklenen sonuç çıkmadı

‘Kayserispor Zirvesi’nden beklenen sonuç çıkmadı

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor için Onursal Başkan Mehmet Özhaseki’nin, Kayseri ziyareti sırasında Vali Gökmen Çiçek Başkanlığı’nda yapılan zirveden beklenen net bir sonuç çıkmadı. Transfer yasağını kaldıracak kaynak için yeterli miktarda paranın bulunamadığı ve tahtanın açılması konusunda mali krizin devam ettiği iddia edildi. 

Yukatel Kayserispor için Vali Gökmen Çiçek’in başkanlığında gerçekleştirilen, ‘Kayserispor Zirvesi’nden beklenen net sonuç çıkmadı. Maddi kaynağın bir bölümü elde edilse de, transfer yasağının kaldırılması için gereken para hala bulunamadı.

Zirveye Vali Gökmen Çiçek’in yanı sırda AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Yerel Yönetimler Başkanı Mehmet Özhaseki, Önceki dönem Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, AK Parti Kayseri Milletvekilleri, AK Parti İl Başkanı Şaban Çopuroğlu, Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, Melikgazi Belediye Başkanı Mustafa Palancıoğlu, Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, diğer ilçe belediye başkanları ve Kayserispor Kulüp Başkanı Berna Gözbaşı katıldı.

Transfer yasağı için toplantı öncesi bir miktar para bulunmuştu. Bu toplantıda ise geriye kalan paranın oluşturulması bekleniyordu. Ancak gereken miktara bu toplantıda da ulaşılamadı. Önümüzdeki günlerde Kayserispor için yeni bir zirvenin daha yapılacağı ve bu toplantıda istenilen maddi kaynağa ulaşılması bekleniyor.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’