Kayserispor yüzünü yeniden lige çevirdi

Kayserispor yüzünü yeniden lige çevirdi

Ziraat Türkiye Kupası’na veda eden Yukatel Kayserispor, yüzünü yeniden lige çevirdi. Sarı-kırmızılı ekip, ligin 28.hafta karşılaşmasında Ümraniyespor’u konuk edecek. 

Süper Lig’de 28.hafta, Konyaspor-Antalyaspor karşılaşması ile başladı. 28.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor ise Ümraniyespor’u konuk edecek. 

Hafta içinde kupada Fenerbahçe ile karşılaşan ve mücadeleden 4-1 mağlup ayrılarak kupaya veda eden Yukatel Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ilimize döndü. Temsilcimiz, ara vermeden Ümraniyespor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman, 1 saat sürdü. Fenerbahçe karşılaşmasında forma giyen oyuncular yenileme antrenmanı yaparken diğer oyuncular ise pas ve şut çalışması gerçekleştirdi. Sarı-kırmızılı ekip, cumartesi günü yapacağı antrenman ile hazırlıklarını sürdürecek. 28.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 41 puanla 7.sırada yer alırken Ümraniyespor ise 23 puanla 18.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Ümraniyespor karşılaşması, 10 Nisan Pazartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Zorbay Küçük, İlker Takpak ve Murat Temel hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı