KAYSERİSPOR, YÜZÜNÜ YENİDEN LİGE ÇEVİRDİ

KAYSERİSPOR, YÜZÜNÜ YENİDEN LİGE ÇEVİRDİ

TEMSİLCİMİZ, 11.HAFTADA KARAMGÜMRÜK’Ü KONUK EDECEK

Türkiye Kupası’nda tur atlayan Yukatel Kayserispor, yüzünü yeniden lige çevirdi. Sarı-kırmızılı ekip, 11.hafta mücadelesinde Fatih Karagümrük’ü konuk edecek.

Süper Lig’de 11.hafta karşılaşmaları, 29-30-31 Ekim ve 1 Kasım’da oynanacak. 11.haftada temsilcimiz Yukatel Kayserispor-Fatih Karagümrük’ü konuk edecek.

Hafta içinde Ziraat Türkiye Kupası karşılaşmasında Hopaspor ile karşılaşan ve sahadan 3-0 galip ayrılarak adını bir üst tura yazdıran Yukatel Kayserispor, karşılaşmanın ardından Karagümrük karşılaşmasının hazırlıklarını sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Hopaspor karşılaşmasında forma giyen oyuncular yenileme antrenmanı yaparken diğer futbolcular ise taktik ağırlıklı çalışma gerçekleştirdi. Yukatel Kayserispor, Karagümrük karşılaşmasının hazırlıklarını cuma günü yapacağı antrenman ile sürdürecek. 11.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 11 puanla 15.sırada yer alıyor. Fatih Karagümrük ise 18 puanla 6.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Fatih Karagümrük karşılaşması, 31 Ekim Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Burak Şeker, Ali Saygın Ögel ve Selahattin Altay hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’