KAYSERİSPOR YENİLSE DE LİDER KAPADI

KAYSERİSPOR YENİLSE DE LİDER KAPADI

PTT 1. Lig’in 16.haftasında deplasmanda Karşıyaka’ya konuk olan lider Kayserispor, ilk yarısını 1-0 geride tamamladığı maçtan, 2-1 mağlup ayrıldı. İzmir ekibi karşısında aldığı mağlubiyete rağmen sarı-kırmızılı temsilcimiz devre arasına Osmanl

İzmir Yeni Buca Stadı’nda oynanan karşılaşmaya istekli başlayan taraf Karşıyaka oldu. 22. dakikada sağ kanattan Shukurov`un ortasında ceza sahası içinde topla buluşan Yenal`ın şutunu defans çizgiden çıkardı. Dönen topu önünde bulan Ahmet Arı, meşin yuvarlağı filelerle buluşturarak skoru 1-0 yaptı. 30.dakikada ise Kayserispor’da kaptan Abdullah Durak sarı kart ile cezalandırıldı. Durak bu kartla birlikte cezalı duruma da düştü ve sezonun ikinci yarısının ilk maçında takımdaki yerini alamayacak. İlk yarıda tutuk bir futbol sergileyen Kayserispor, soyunma odasına da 1-0 mağlup girdi.

İkinci yarıya daha hırslı başlayan ekip yine ev sahibi Karşıyaka oldu. 66.dakikada ceza sahası dışında topla buluşan Onur Alkan`ın vuruşunda meşin yuvarlak ağlara gitti ve skor 2-0 oldu. Bu golün 4 dakika sonrasında ise sarı-kırmızılılar da Mert Nobre sahneye çıktı. Ceza sahası içinde yaşanan karambolde topu iyi takip eden Nobre, düzgün bir vuruşla skoru 2-1’e taşıdı ve farkı 1’e indirdi. Son dakikalarda yakalanan pozisyonları cömertçe harcayan lider Kayserispor, sahadan da 2-1 mağlup ayrılan taraf oldu. Karşıyaka puanını 25’e yükseltirken, Kayserispor yenilse de Osmanlıspor’un 1 puan üzerinde sezonun ilk yarısını lider kapamasını bildi.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak