Kayserispor, ümraniye’ye bileniyor

Kayserispor, ümraniye’ye bileniyor

Süper Lig’in 28.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Ümraniyespor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmadan galip ayrılarak moral depolamak istiyor. 

Süper Lig’de heyecan, 28.hafta karşılaşmaları ile devam ediyor. 28.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor ise Ümraniyespor’u konuk edecek.

Hafta içinde Fenerbahçe ile karşılaşan ve kupaya veda eden Yukatel Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ilimize dönerek Ümraniye maçının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, hazırlıklarına Cumartesi günü yaptığı antrenman ile devam etti. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Pas ve şut çalışması ile başlayan antrenman taktik ağırlıklı çift kale maç ile son buldu. Temsilcimiz hazırlıklarını Pazar günü yapacağı antrenman ile sonlandıracak. Kayserispor, Ümraniye karşılaşmasını kazanarak moral depolamak istiyor. 28.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 41 puanla 7.sırada yer alırken Ümraniyespor ise 23 puanla 18.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Ümraniyespor karşılaşması, 10 Nisan Pazartesi günü RHG Enertürk Enerji Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Zorbay Küçük, İlker Takpak ve Murat Temel hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’