KAYSERİSPOR, TURU UZATMALARDA GEÇTİ

KAYSERİSPOR, TURU UZATMALARDA GEÇTİ

KAYSERİSPOR 3-0 ARTVİNHOPASPOR

Ziraat Türkiye Kupası 3.Tur karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Artvin Hopaspor’u uzatmalarda yendi ve adını bir üst tura yazdırdı.

Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Abdullah Buğra Taşkınsoy, Özcan Sultanoğlu ve Mehmet Akıncık hakem üçlüsü görev yaptı.

3. dakikada Kayserispor’un kazandığı serbest vuruşu Miguel Cardoso kullandı.  Cardoso’nun ceza sahası içine gönderdiği meşin yuvarlak Kaleci Murat Özkan’ın kucağında kaldı. 40. dakikada sağ kanattan Ramazan Civelek’in verdiği pasında top ile buluşan Mane, ceza sahası içerisinden vurduğu top auta çıktı. 54. dakikada Mane’nin pasını değerlendiren Gökhan’ın vuruşu ile meşin yuvarlak auta gitti. 96. dakikada rakibine doğru orta sahadan hareketlenen Attamah’ın şutunu kaleci Murat filelerden uzaklaştırdı. Mücadelenin 90 dakikasında gol sesi çıkmadı ve karşılaşma uzatmalara gitti.

İlk uzatma devresinde de gol sesi çıkmazken, karşılaşmanın 106. dakikasında Kayserispor’un atağını uzaklaştırmak isteyen Yakup Kayış, meşin yuvarlağı kendi kalesine gönderdi ve skor 1-0 oldu. Sarı-kırmızılı ekip, 108.dakikada Miguel Cardoso’nun ayağından bulduğu golle skoru 2-0 yaptı. 116.dakikada Kayserispor Mustafa Pektemek ile skor 3-0’a taşıdı ve karşılaşmanın skorunu tayin etti. Bu sonuçla Kayserispor, adını bir üst tura yazdırdı.



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak