Kayserispor, Türkiye Kupası’nı İstiyor

Kayserispor, Türkiye Kupası’nı İstiyor

33.haftada oynanan Rizespor maçının ardından açıklamalarda bulunan Yukatel Kayserispor Teknik Direktörü Hikmet Karaman, “Odak noktamız, Türkiye Kupası” dedi.

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, 33.hafta karşılaşmasında Çaykur Rizespor ile 1-1 beraber kaldı. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmadan 1 puan çıkarırken gözler kupada oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasına çevrildi.

Türkiye Kupası’nda mutlu sona ulaşmak isteyen sarı-kırmızılı ekip, Rize maçının ardından ara vermeden Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıklarına başladı. Temsilcimiz, hazırlıklarını pazartesi günü tamamlayacak ve karşılaşma için Trabzon’a gidecek.

Rizespor karşılaşmasının ardından kupada oynanacak olan Trabzonspor karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Hikmet Karaman, şöyle dedi:  “Bütün odaklanmamız kupa. 4 tane şehir bu heyecanı yaşıyor. Ligin bitimine az bir zaman kala şehre bu heyecanı yaşatmak, bu heyecanı finale taşımak istiyoruz. Kolay değil. Aslında 5-6 haftadır tüm kafamız orda da söyleyemiyoruz bunu. Bir de maçları kaybettik. Kaybettiğiniz zaman iş başka yere gidiyor. Taraftarın beklentisi büyük, bu beklentiye kupa ile cevap vermek istiyoruz. Oyuncularımızı salı gününe kadar toparlamak, en iyi 11 ile çıkıp iyi bir skorla dönmek istiyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı