KAYSERİSPOR, TRABZON KARŞISINDA TUTUNAMADI

KAYSERİSPOR, TRABZON KARŞISINDA TUTUNAMADI

YUKATEL KAYSERİSPOR 1-2 TRABZONSPOR

Süper Lig’de 8.hafta mücadelesinde sahasında Trabzonspor’u konuk eden Yukatel Kayserispor maçtan 2-1 mağlup ayrılarak haftayı puansız kapattı. Maç sonrası konuşan Başkan Berna Gözbaşı maçın hakkı beraberlikti derken Büyükşehir Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç’ta hakemlerin kararlarını bir kez daha gözden geçirmelerini istedi.

Kadir Has Şehir Stadyumu'nda oynanan karşılaşmada, Tugay Kaan Numanoğlu, Serkan Ok ve Süleyman Özay hakem üçlüsü görev yaptı.

12. dakikada Bakasetas’ın ceza sahası dışı uzak bir noktadan yaptığı düzgün vuruşta meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Trabzonspor daha maçın başında 1-0 öne geçti. 37. dakikada Cornelius’un ceza sahası dışından vurduğu top, üst direkten oyun alanına döndü. 41. dakikada sağ kanattan Onur Bulut’un açtığı ortada ceza sahası içinde topa yükselen Emrah Başsan’ın kafa vuruşunda top ağlara gitti ve skor 1-1 oldu. İlk yarı eşitlikle son buldu.

İkinci yarıya her iki takımda kontrolsüz başladı. 60. dakikada Kayserispor ceza sahası içerisinde gelişen pozisyonda top Uğur Demirok’un eline çarpınca hakem VAR incelemesinin ardından penaltı noktasını gösterdi. Topun başına geçen Bakasetas’ın kullandığı penaltıda meşin yuvarlak ağlarla buluştu ve Trabzonspor 2-1 öne geçti. 71. dakikada Kemen’in sakatlanması sonucu oyun durdu. Hakem atışıyla başlayan oyunca Hamsik’in yarı alanın ortasından vurduğu top ağlarla buluştu ama hakem topun durmadığı gerekçesiyle golü iptal etti. 78. Abdulkadir Ömür’ün ara pasında topla buluşan Djaniny’nin vuruşunda meşin yuvarlak Lung’ta kaldı. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Trabzonspor’un 2-1’lik üstünlüğü ile son buldu.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti