Kayserispor telafi peşinde

Kayserispor telafi peşinde

Kayserispor yaşanan kayıpların telafisinin peşinde. Sarı-kırmızılı ekip, Antalyaspor karşılaşmasını kazanarak evinde kaybettiği Fenerbahçe mağlubiyetini unutturmak istiyor. 

Süper Lig’de heyecan, 10-11-12-13 Mart’ta oynanacak olan 25.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 25.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor-Antalyaspor’a konuk olacak.

Son 3 haftayı galibiyetle tamamlayan ardından ise Fenerbahçe ile karşılaşan Yukatel Kayserispor, karşılaşmadan 2-1 mağlup ayrılmış ve 24.hafta sonunda 35 puan topladı. Sarı-kırmızılı ekip, sahasında kaybettiği maçın ardından gözünü Antalyaspor’a çevirdi. Yeniden bir seri yakalamak isteyen Yukatel Kayserispor, Antalya maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Temsilcimiz, Antalyaspor karşılaşmasının hazırlıklarını Cuma günü sonlandıracak ve aynı gün Antalya’ya hareket edecek. Oyuncularının performansından memnun olan Teknik Direktör Çağdaş Atan, deplasmandan 3 puanla ayrılarak Fenerbahçe mağlubiyetini unutturmak istiyor. 

Fraport TAV Antalyaspor-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 11 Mart Cumartesi günü Corendon Aırlınes Park Antalya Stadı’nda oynanacak. Karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’