KAYSERİSPOR SONUNU GETİREMİYOR 

KAYSERİSPOR SONUNU GETİREMİYOR 

Y.KAYSERİSPOR 1-1 GÖZTEPE

Süper Lig’in 13. haftasında sahasında Göztepe’yi konuk eden Yukatel Kayserispor uzun süre 1-0 önde olduğu karşılaşmayı 83.dakika gelen golle 1-1 berabere tamamlayarak bir puana razı oldu.

Süper Lig’de sahasında Göztepe’yi konuk eden Yukatel Kayserispor sahadan 1-1’lik eşitlikle ayrılarak bir puana razı olurken, maç sonrasında karşılaşmanın hakemlerine büyük tepkiler oldu. Maçın bitiş düdüğünden sonra soyunma odasına giden hakemlere tribünlerde yer alan taraftarlar ıslıklarla tepki gösterdiler.

Karşılaşmanın daha ilk dakikasında sol çaprazda topla buluşan Kemen, ceza sahasına yaklaştığı anda şutunu çekti, top yandan auta gitti. Maçın 31.dakikasında ceza sahasına yapılan ortada kafalardan seken topu önünde bulan İbrahim’in şutunda meşin yuvarlak az farkla üstten auta çıktı. Bu pozisyondan hemen sonra 32.dakikada Yukatel Kayserispor’da Campanharo kazanılan serbest vuruşta topu arka direğe gönderdi. Topu iyi takip eden İlhan’ın gelişine vuruşunda iki direğe de çarparak oyun alanına dönen meşin yuvarlağı yine İlhan, takip edip vuruşunu tamamladı ve takımını öne geçiren golü kaydetti. Skor bu golle 1-0 oldu. İlk yarıda başka gol olmadığından Yukatel Kayserispor soyunma odasına 1-0 önde giren ekip oldu.

Karşılaşmanın ikinci yarısında beraberlik için Yukatel Kayserispor kalesine atak yapan Göztepe oldu. 64.dakikada kazanılan serbest vuruşta Berkan’ın ortasına yükselen Arslanagic’in kafa vuruşunda meşin yuvarlak dışarı çıktı. 72.dakikada Jahovic’in pasıyla ceza sahası içerisinde topla buluşan Tijanij kaleci ile karşı karşıya kalsa da müsait pozisyondaki şutunda kaleci Lung ayaklarıyla topu çıkardı, dönen topu önünde bulan Murat’ın şutunda ise meşin yuvarlak üstten auta çıktı. Maçta 83.dakikada sol kanattan kazanılan serbest vuruşta Berkan, meşin yuvarlağı ceza alanına gönderdi. Ceza sahası içerisinde yükselen Arslanagic, düzgün bir kafa vuruşuyla meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. Yan hakem tarafından ofsayt gerekçesiyle verilmeyen gol, VAR’ın uyarısıyla geçerli sayıldı ve skor 1-1 oldu. Karşılaşmaya 9 dakika eklendi. Son ana kadar gol için yüklenen Yukatel Kayserispor’da 98.dakika da Kemen’e ceza sahası içinde yapılan harekete Kayserispor’lu futbolcular penaltı itirazında bulunsa da hakem VAR’ın uyarısı ile oyunu devam ettirdi ve maçta başka gol olmadığından 1-1 eşitlikle son buldu.



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı