KAYSERİSPOR, RİZE’Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ

KAYSERİSPOR, RİZE’Yİ GÖZÜNE KESTİRDİ

RİZESPOR-KAYSERİSPOR, MAÇI CUMARTESİ GÜNÜ SAAT 16:00’DA

Süper Lig’in 14.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor, Rizespor’a konuk olacak. Tüm hesaplar Rize’den galibiyetle dönme üzerine yapılırken, Teknik Direktör Hikmet Karaman ve ekibi, oyunculardan hata yapmamalarını istiyor.

Süper Lig’de 14.hafta karşılaşmaları, 26-27-28-29 Kasım’da oynanacak. 14.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Çaykur Rizespor’a konuk olacak.

Milli ara dönüşünde sahasında Göztepe’yi konuk eden Yukatel Kayserispor, hakemin hataları ile karşılaşmadan 1 puanla ayrılmıştı. Göztepe maçının ardından ara vermeden Rize maçının hazırlıklarına başlayan Yukatel Kayserispor, karşılaşmanın hazırlıklarını Çarşamba günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde Teknik Direktör Hikmet Karaman gözetiminde yapılan antrenman, 1,5 saat sürdü. Oyuncuları ile yakından ilgilenen Hikmet Karaman ve ekibi, Rizespor karşılaşmasında hata yapılmasını istemiyor. Galibiyetin şifresini belirleyen Teknik Direktör Hikmet Karaman, oyuncuları ile bire bir görüşerek Rizespor’u anlatıyor. Sarı-kırmızılı ekip, Rizespor karşılaşmasının hazırlıklarına Perşembe günü yapacağı antrenman ile devam edecek. 14.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 16 puanla 12.sırada, Çaykur Rizespor ise 7 puanla son sırada yer alıyor.

Çaykur Rizespor-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 27 Kasım Cumartesi günü Çaykur DİDİ Stadyumu’nda oynanacak. Alt sıraları yakından ilgilendiren karşılaşma saat 16:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı