Kayserispor Rize’ye odakladı

Kayserispor Rize’ye odakladı

Süper Lig’in 33.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Çaykur Rizespor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmadan galip ayrılarak alt sıralardan tamamen uzaklaşmak istiyor.

Süper Lig’de 33.hafta karşılaşmaları, 15-16-17-18 Nisan’da oynanacak. 33.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Çaykur Rizespor’u konuk edecek.

Sarı-kırmızılı ekipte Rizespor mesaisi aralıksız bir şekilde devam ediyor. Temsilcimiz, bu karşılaşmadan da galip ayrılarak alt sıralardan uzaklaşmak istiyor.

Rizespor karşılaşmasına ilişkin açıklamalarda bulunan Kayserispor’un başarılı sol beki Lionel Carole, şöyle dedi: “Göztepe bizim için çok önemli bir galibiyetti. Sezon başındaki hedefimiz en kısa zaman zarfında ligde kalmayı garantilemekti. Bundan sonra önümüzdeki maçları daha rahat bir şekilde oynayacağız. Her şey belki de mükemmel değil ama sonuçta kendimizi iyi hissetmemizi sağlayan bir durum. Türkiye’de bütün maçlar çok zorlu. Hafta içerisinde çalışacağız ve Rize maçını çok ciddiye alacağız. Her şeyden önce içeride oynayacağımız bir maç, evimizde oynayacağız. Taraftarımızın önünde oynayacağız bu maçı ve bu maçla birlikte rakibimizi bizden olabildiğince uzak bir konuma getirmek istiyoruz ve ondan sonraki maçlara odaklanmak istiyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam

Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı