Kayserispor Pürdikkat Göztepe’yi Çalışıyor

Kayserispor Pürdikkat Göztepe’yi Çalışıyor

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, 32.haftada oynayacağı Göztepe karşılaşmasına odaklandı. Karşılaşmaya ilişkin konuşan golcü oyuncu Gavranovic, “Göztepe’den istediğimiz puanları alacağız” dedi.

Süper Lig’de heyecan 32.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 32.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor, alt sıralardan kurtulma mücadelesi veren Göztepe’ye konuk olacak.

Sarı-kırmızılı ekip, Göztepe karşılaşmasının hazırlıklarını Çarşamba günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Hikmet Karaman gözetiminde yapılan antrenman 1 saat 45 dakika sürdü ve yoğun tempoya sahne oldu. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını Perşembe günü yapacağı antrenman ile devam edecek.

Karşılaşmaya ilişkin açıklamalarda bulunan golcü oyuncu Mario Gavranovic, şöyle dedi: “Gözetepe karşılaşması bizim için büyük önem arz ediyor. Belli bir süredir, negatif bir durumun içerisindeyiz. Son oynadığımız maçlar bizim için iyi değildi. Bundan önceki maçlarda hep öne geçmeyi bilmiştik ancak skoru korumayı başaramadık. Önümüzdeki maçta umarım bu durumu tersine çevirebiliriz. Her şeyden önce önümüzdeki maçta agrasifliğimizi göstererek planımız dahilinde mücadeleyi ortaya koymamız gerekiyor. Sonucunda da istediğimiz puanları almak istiyoruz.”

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti