Kayserispor ‘Paşalar’ gibi

Kayserispor ‘Paşalar’ gibi

Kasımpaşa 1-0 Yukatel Kayserispor

Süper Lig’in 11.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Kasımpaşa’ya konuk oldu. Karşılaşma Kayserispor’un 1-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Recep Tayyip Erdoğan Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Mustafa Kürşad Filiz, Özgür Ertem ve Salih Mazlum hakem üçlüsü görev yaptı.

36. dakikada Kayserispor atağında sağ taraftan topla beraber ilerleyen Kemen’in ortasında Thiam gelişine vurdu, meşin yuvarlak kalenin sağından az farkla auta gitti.

38. dakikada savunma arkasına atılan uzun pas ile topla buluşan Mensah’ın kaleci ile karşı karşıya şutunda meşin yuvarlak üstten auta çıktı. 43. dakikada Kemen’in sağ taraftan arka direğe açtığı ortaya iyi yükselen Thiam’ın kafa vuruşunda meşin yuvarlak, yakın direkten filelere gitti ve Kayserispor 1-0 öne geçti. Bu skor ile yarının da sonucu oldu. Mücadelenin ikinci yarısı Kasımpaşa’nın santrası ile başladı. 57.dakikada Kasımpaşa’da Eysseric şutunu çekti, kaleci Bilal topu çelmeyi başardı. 85.dakikada Kayserispor’da Mensah şutunu çekti, top direkten döndü.  Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve Kayserispor, karşılaşmadan 1-0 galip ayrıldı. Kayserispor, bu galibiyetle puanını 19’a yükseltti.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti