KAYSERİSPOR, MALATYA’YI GÖZÜNE KESTİRDİ 

KAYSERİSPOR, MALATYA’YI GÖZÜNE KESTİRDİ 

TEMSİLCİMİZ, KAZANARAK ALT SIRALARDAN KURTULMAK İSTİYOR

Denizlispor galibiyeti ile moral depolayan HES Kablo Kayserispor, 39.haftada oynayacağı Malatya karşılaşmasını da kazanarak üst sıralara tırmanmak istiyor. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını yaptığı antrenman ile sürdürdü.

Süper Lig’de 39.hafta heyecanı, 1-2-3 Mayıs’ta oynanacak olan karşılaşmalarla yaşacak. 39.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-Yeni Malatyaspor’a konuk olacak.

Sahasında oynadığı ve 6-3 kazandığı Denizlispor karşılaşması ile kendine gelen HES Kablo Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ara vermeden Malatya karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, hazırlıklarını Cuma günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Yalçın Koşukavak gözetiminde yapılan antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Taktik ağırlıklı olarak gerçekleştirilen antrenmanda Koşukavak, oyuncularına sık sık uyarılarda bulundu. Antrenman öncesi oyuncuları ile kısa bir de toplantı yapan Koşukavak, ‘Denizli karşılaşmasını unutun. Şimdi önümüzde kazanmamız gereken Malatya maçı var. Son haftalar stresli olsa da Denizli maçındaki hırsınızı sahaya yansıtırsanız, Malatya’dan da galip döneriz. Sizlerden elinizden gelenin fazlasını yapmanızı istiyorum’ dedi. 39.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 38 puanla 17.sırada yer alıyor. Yeni Malatyaspor ise 40 puanla 14.sırada yer alıyor.

Helenex Yeni Malatyaspor-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 3 Mayıs Pazartesi günü Yeni Malatya Stadyumu’nda oynanacak. Saat 16:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Arda Kardeşler, Ali Saygın Ögel ve Alpaslan Dedeş hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’