Kayserispor Malatya maçına hazır

Kayserispor Malatya maçına hazır

Karşılaşma cumartesi saat 19:00’da başlayacak

Süper Lig’in 37.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Yeni Malatyaspor’u konuk edecek. Sarı-kırmızılı ekip, karşılaşmanın hazırlıklarını tamamladı ve maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’in 37.hafta heyecanı, 14-15-16 Mayıs’ta oynanacak olan karşılaşmalarla yaşanacak. 37.hafta  açılış karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Yeni Malatyaspor’u konuk edecek.

Kupa karşılaşmasının ardından Yeni Malatya karşılaşmasının hazırlıklarına başlayab Yukatel Kayserispor, Cuma günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını tamamladı. Kadir Has Kulüp Tesisleri’nde gerçekleştirilen antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Pas ve şut çalışması ile başlayan antrenman, taktik ağırlıklı çalışma ile son buldu. Bu antrenmanda Teknik Direktör Hikmet Karaman, sahaya süreceği ilk on biri de belirledi. Antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Rakibimizin ligde düşmesi kesinleşti. Bu durum sizleri rehavete sürüklemesin. Sahamızda taraftarımız önünde bu karşılaşmadan da galip ayrılalım” dedi. 

Yukatel Kayserispor-Yeni Malatyaspor karşılaşması, 14 Mayıs Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Cihan Aydın, Salih Mazlum ve Furkan Ürün hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’