KAYSERİSPOR, MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİSPOR, MAÇ SAATİNİ BEKLİYOR

KAYSERİ-ANKARA MAÇI, CUMARTESİ SAAT 13:30’DA

Süper Lig’in 25.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü’nü konuk edecek. Hazırlıklarını tamamlayan sarı-kırmızılı ekip, maç saatini beklemeye başladı.

Süper Lig’de 25.hafta Çaykur Rizespor-Büyükşehir Belediye Erzurumspor karşılaşması ile başladı. 25.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor ise MKE Ankaragücü’nü konuk edecek.

Hafta başından bu yana Ankaragücü karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren HES Kablo Kayserispor, Cuma günü gerçekleştirdiği antrenman ile hazırlıklarını sonlandırdı. Son antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan teknik direktör Dan Petrecu, ‘Kazanmamız gereken bir maça çıkacağız. Bu karşılaşmanın 6 puanlık bir karşılaşma olduğu unutmayalım. Daha üst sıralara tırmanmak için bu karşılaşmayı mutlaka kazanmalıyız. Sahaya çıkın ve elinizden gelinin fazlasını yapın’ dedi. HES Kablo Kayserispor’da sakatlıkları devam eden Lung, Anton Maglica, Pedro ve Denis Alibec Ankaragücü maçında forma giyemeyecek. Öte yandan, kart cezası sona eren Sapunaru, Ankaragücü karşılaşmasında forma giyebilecek.

HES Kablo Kayserispor-MKE Ankaragücü karşılaşması, 13 Şubat Cumartesi günü Kadir Has Kongre ve Spor Merkezi’nde oynanacak. Saat 13:30’da başlayacak olan karşılaşmada Halil Umut Meler, Mustafa Emre Eyisoy ve İbrahim Bozbey hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’