KAYSERİSPOR LİGİ 5.SIRADA BİTİRMEYİ HEDEFLİYOR!

KAYSERİSPOR LİGİ 5.SIRADA BİTİRMEYİ HEDEFLİYOR!

Kayserispor Teknik Direktörü Robert Prosinecki, Kasımpaşa ve Beşiktaş maçlarını da kazanarak ligi 5. sırada tamamlamak istediklerini söyledi.

 

PROSİNECKİ, “EKSTRA BİR MOTİVASYONA GEREK YOK”

Her zaman maçlara nasıl hazırlanıyorsak bu maça da o ciddiyetle hazırlanıyoruz” diyen Prosinecki, “Bu maç için ekstra bir motivasyona gerek yok. Ligi bir üst basamakta bitirmek istiyoruz. Kazanmak adına çalışıyoruz. Daha sonra son bir maçımız kalacak. Onu da kazanarak ligi 5. sırada bitirmek istiyoruz. Bu bizim için sıradan bir lig maçı. Her lig maçını nasıl ciddiye alıyorsak bu maçı da ciddiye alıyoruz” diye konuştu.

Takımda Pablo Mouche'nin sakat, Marco Simic'in ise kart cezalısı olduğunu söyleyen Prosinecki, önceki günki idmanda Eren’in sakatlandığını ve bu maçta oynayamayacağını açıkladı. Prosinecki, antrenman öncesinde futbolcularla yaptığı kısa toplantıda ise herkese lig bitiminde belli bir program vereceğini ve futbolcuların bu program dahilinde çalışmasını istediğini söyledi.
Kayserispor, Kadir Has Tesisleri’nde top kontrolü ağırlıklı yaptığı antrenman sonrasında, deplasmanda oynayacağı Kasımpaşa maçı için hava yolu ile İstanbul’a giderek burada kampa girdi ve bu akşam oynanacak maçın saatini beklemeye başladılar.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’