KAYSERİSPOR LİDERE BİLENİYOR!

KAYSERİSPOR LİDERE BİLENİYOR!

Kayserispor, Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında kendi sahasında oynayacağı Galatasaray maçı hazırlıklarına devam ediyor.

Spor Toto Süper Lig’in 26.haftasında sahasında lider Galatasaray’ı ağırlayacak olan Kayserispor’da hazırlıklar kulüp tesislerinde devam ediyor. Antrenman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Robert Prosinecki, açık oynayan iki takımın karşı karşıya geleceğini belirterek, Drogba ve Sneijder için özel önlem almayı düşünmediğini söyledi.

 

PROSİNECKİ ÖZEL ÖNLEM ALMAYACAK

 

Prosinecki, güzel bir maç olacağını vurgulayarak, “İki takım da çok açık futbol oynamaya çalışan bir ekip. O nedenle çok keyifli bir mücadele olacağından eminim.”diye konuştu.

 

Maçın pazar gününe alınmasının iyi olduğunu söyleyen Prosinecki, “Stat tam dolu olacaktır. Bu tip maçlarda oyuncuları motive etmenize sizin dışarıdan bir katkı yapmanıza gerek yok. Oyuncular Galatasaray ile oynayacaklarını biliyorlar. İsim zaten büyük olduğu için kendileri şu andan itibaren maçın havasına girmeye başladılar. Bütün faktörleri de değerlendirdiğimiz zaman keyifli bir mücadele olacak.” dedi.

 

Galatasaray’ı Drogba ya da Sneijder’e indirgemenin haksızlık olacağını söyleyen Prosinecki, “Galatasaray takım halinde çok kaliteli oyunculardan kurulu. Geldiği noktada kolektif uyumu ve performansı ile geldi. Özel bir önlem almayı düşünmüyoruz. Galatasaray takımı zaten takım oyununu oynamayı beceren bir takım. Ne ile karşılaşacağımızı biliyoruz. Biz de kendi oyunumuzu oynamaya çalışacağız. Özel bir önlem almaya gerek yok. Biz de çıkıp en iyi performansımızı göstermek istiyoruz.”ifadesinde bulundu. (Haber: Mustafa GÜRBÜZ)

 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’