Kayserispor kupanın ilk finalisti

Kayserispor kupanın ilk finalisti

Sarı-Kırmızılı ekip, 14 yıl sonra finale kaldı

Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final İkinci maçında Kayserispor, Trabzonspor’u 4-2 mağlup etti ve adını finale yazdırdı. Karşılaşma sonrası konuşan Başkan Berna Gözbaşı, “Kupayı şehre getireceğiz” dedi.

Ziraat Türkiye Kupası’nda heyecan, yarı final ikinci maçları ile devam etti. İkinci maçta Trabzonspor’u mağlup eden Kayserispor, adını finale yazdıran ilk takım oldu.

Maçın ardından açıklamalarda bulunan Kayserispor Başkanı Berna Gözbaşı, şöyle dedi: “Biz bugün buraya Türkiye’nin lokomotif kulüplerinden Fenerbahçe, geçen yılın şampiyonu Beşiktaş ve bu senenin lig şampiyonu Trabzonspor’u eleyerek, finale yükseldik. Ben bu galibiyet için teknik heyeti bütün futbolcularımı ve Kayserispor camiasını kutluyorum. İnşallah kupayı bu şehre getireceğiz.”

Kayserispor’un en büyük destekcilerinden olan Erciyes Anadolu Holding’in Ceo’su Alpaslan Baki Ertekin ise şunları kaydetti: “Ben normalde konuşmam. Bugün konuşmam gerekiyor. Son 4 yıldır bu stadyumda maç izliyorum. Bugün ilk kez dört dörtlük futbol gördük. İki kere çok geriye düştük. Düşüşlere rağmen takım bozulmadı. Çok mutluyum. Berna hanım için de çok mutluyum. En büyük başkan Berna başkan. Şampiyon takıma 4 gol atmak çok zor. Tüm ekibi ve taraftara helal olsun. Şimdi finale gidiyoruz, inşallah kupayı da kazanacağız.”

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti