Kayserispor kupa maçına hazır

Kayserispor kupa maçına hazır

Thiam “Daha iyi olacağız”

Türkiye Kupası’nda oynayacağı Gençlerbirliği maçına kulüp tesislerinde Teknik Direktör Çağdaş Atan nezaretinde hazırlanan Yukatel Kayserispor çalışmalarını tamamladı. Antreman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulunan Kayserispor’un Senegalli futbolcusu Mame Thiam, kamp dönemini çok iyi geçirdiklerini belirterek, ligin kalan kısmında daha iyi olacaklarını ifade etti. 

Ziraat Türkiye Kupası 5. Tur mücadelesinde Gençlerbirliği ile karşılaşacak olan Yukatel Kayserispor antrenmanlarını kulüp tesislerinde yaptığı taktik çalışması ile noktaladı. 

Antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlayan sarı-kırmızılıların Senegalli oyuncusu Mame Thiam çok iyi bir kamp dönemi geçirdiklerini belirterek şunları ifade etti: “Bence çok iyi bir kamp dönemi geçirdik. Orada çok iyi çalıştık. Hazırlık maçları oynadık, güzel maçlardı. Taktiksel olarak bazı yeniliklere çalıştık. Umarım önümüzdeki dönemde ligin kalan kısmında çok daha iyi olacak.”

Dünya Kupası ile ilgili de düşüncelerini paylaşan Mame Thiam, Afrika futbolu ile ilgili şöyle konuştu: “Afrika futbolu olarak biz gelişmeye devam ediyoruz. Bunu da Fas örneğinde görebiliriz. Bu gelişmeyi sağlarken sahalara ve stadyumlara yatırım yapmalıyız. Bence bu turnuvada şunu gördük ki herkesin söyleyebileceği bir söz var.” 



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’