KAYSERİSPOR, KARTAL’I GÖZÜNE KESTİRDİ

KAYSERİSPOR, KARTAL’I GÖZÜNE KESTİRDİ

KARŞILAŞMA 3 OCAK PAZAR GÜNÜ OYNANACAK

Süper Lig’in 16.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor-Beşiktaş’ı konuk edecek. Hazırlıklarını sürdüren sarı-kırmızılı ekip, tüm hesaplarını galibiyet üzerine yapıyor.

Süper Lig’de 16.hafta karşılaşmaları, 2-3-4 Ocak’ta oynanacak. HES Kablo Kayserispor, 16.hafta karşılaşmasında zirve takibini sürdüren Beşiktaş’ı konuk edecek.

10 haftadır galibiyet yüzü görmeyen HES Kablo Kayserispor, son olarak Gençlerbirliği’ne konuk olmuş ve sahadan 3-2’lik mağlubiyetle ayrılmıştı. Temsilcimiz, ligin 16.haftasında oynayacağı Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını Çarşamba günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Samet Aybaba gözetiminde yapılan antrenman 1,5 saat sürdü. Koşu ve ısınma hareketleriyle başlayan idmanda, top kapma ve pas çalışması yapıldı. Antrenman öncesi oyuncuları ile kısa bir toplantı yapan Aybaba, uyarılarda bulundu. Aybaba, ‘Beşiktaş maçında çalışmalarımızın karşılığını almalıyız. Bunu da Beşiktaş karşılaşmasında yapabiliriz’ dedi. Sarı-kırmızılı ekip, Beşiktaş karşılaşmasının hazırlıklarını Perşembe günü yapacağı antrenman ile sürdürecek.

HES Kablo Kayserispor-Beşiktaş karşılaşması, 3 Ocak Pazar günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Saat 19:00’da başlayacak olan karşılaşmada Fırat Aydınus,

Aleks Taşcıoğlu ve Süleyman Özay hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’