KAYSERİSPOR, KARAGÜMRÜK KARŞISINDA ERİDİ

KAYSERİSPOR, KARAGÜMRÜK KARŞISINDA ERİDİ

FATİH KARAGÜMRÜK 3-0 HES KABLO KAYSERİSPOR

Süper Lig’in 31.hafta karşılaşmasında HES Kablo Kayserispor, Fatih Karagümrük’e konuk oldu. Karşılaşma Fatih Karagümrük’ün 3-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Bahattin Şimşek, Volkan Ahmet Narinç ve Kamil Çetin hakem üçlüsü görev yaptı.

Karşılaşma HES Kablo Kayserispor’un santrası ile başladı. Mücadelenin ilk 15 dakikası orta alan mücadelesi olarak geçti. 30.dakikadan sonra baskısını arttıran Karagümrük, 33.dakikada Jimmy Durmaz’ın attığı golle 1-0 öne geçti. 38.dakikada Fatih Karagümrük, Lucas Castro ile gole yaklaştı. Castro’nun çektiği şut direkten döndü. Mücadelenin ilk yarısında başka gol sesi çıkmadı ve Fatih Karagümrük, devre arasına 1-0 önde girdi.

Mücadelenin ikinci yarısı Fatih Karagümrük’ün santrası ile başladı. 52.dakikada Kayserispor’da Karlo Muhar, rakip ceza sahasının hemen dışında kaleyi karşısına alıp şut çekti, kaleci Emiliano Viviano kurtardı. 58.dakikada Fatih Karagümrük, Lucas Castro’un golü ile durumu 2-0’a taşıdı. 70.dakikada Pedro Henrique ceza sahası içinde sol çaprazdan şansını dendi ancak top dışarı çıktı. 86.dakikada Fatih Karagümrük  Artur Sobiech’in golü ile skor 3-0’a taşıdı. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Karagümrük’ün 3-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

Haber: Şevket Tekin



Süper lig’de 35.haftanın hakemleri açıklandı

Kvk’nın yıldızları yarı final için mersin’de

Fabrika voleybol meyvelerini vermeye başladı

2. amatör küme’de 10. hafta tamamlandı

Karagümrük imha planı hazır

Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti