KAYSERİSPOR KAPILARINI DIŞ DÜNYAYA KAPATTI

KAYSERİSPOR KAPILARINI DIŞ DÜNYAYA KAPATTI

SARI-KIRMIZILI EKİP, TAKTİK ÇALIŞMA YAPIYOR

Süper Lig’in 5.hafta karşılaşmasında oynayacağı Hatayspor karşılaşmasının hazırlıklarını sürdüren Yukatel Kayserispor, kapılarını dünyaya kapattı.

Süper Lig’de 5.hafta, Malatyaspor-Karagümrük ve Altay Göztepe karşılaşmaları ile başlayacak. 5.hafta mücadelesinde Yukatel Kayserispor ise Atakaş Hatayspor’a konuk olacak.

Kasımpaşa galibiyetinin ardından ara vermeden Hatay karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Yukatel Kayserispor, Perşembe günü yaptığı antrenman ile hazırlıklarını sürdürdü. Temsilcimiz, Perşembe günü yaptığı antrenman ile kapılarını dış dünyaya kapattı. Teknik Direktör Hikmet Karaman ve ekibi, Hatay’ın artı ve eksi yönlerini oyuncularına anlatıyor ve taktik ağırlıklı çalışmalar yaptırıyor. Deplasman oynanacak Hatay maçından da galibiyetle ayrılmak isteyen tecrübeli hoca, taktik antrenmanlarda oyuncularına sık sık uyarılarda buluyor. Oyuncuları ile antrenman öncesi toplantı yapan Karaman, “2 maçtır kazanıyoruz. Bu durum sizi kandırmasın, şimdi daha güçlü bir rakibi karşı oynayacağız. Sizden elinizden gelenin fazlasını yapmanızı istiyorum” dedi.

Atakaş Hatayspor-Yukatel Kayserispor karşılaşması, 19 Eylül Pazar günü Yeni Hatay Stadyumu’nda oynanacak. Bu karşılaşma saat 19:00’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı

Tomarza kano tutkunlarını ağırlayacak