KAYSERİSPOR, KADER MAÇINA ÇIKACAK

KAYSERİSPOR, KADER MAÇINA ÇIKACAK

GAZİANTEP MAÇINI KAZANARAK RAHATLAMAK İSTİYOR

Süper Lig’in 40.hafta mücadelesinde HES Kablo Kayserispor-Gaziantep’i konuk edecek. Düşme hattının bir basamak üzerinde bulunan sarı-kırmızılı ekip, bu karşılaşmayı kader maçı olarak görüyor.

Süper Lig’de son üç haftaya girildi. HES Kablo Kayserispor, 40.hafta öncesinde düşme hattının bir basamak üstünde buluyor. Sarı-kırmızılı ekip, 40.haftasında Gaziantep’i konuk edecek. Bu karşılaşmayı kader maçı olarak gören sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor.

39.haftayı Malatya beraberliği ile sonlandıran HES Kablo Kayserispor, bu karşılaşmanın ardından ara vermeden Gaziantep karşılaşmasının hazırlıklarına başlamıştı. Temsilcimiz, hazırlıklarını perşemebe günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Teknik direktör Yalçın Koşukavak gözetiminde yapılan antrenman 1 saat 45 dakika sürdü. Taktik ağırlıklı olarak yapılan antrenman boyunca teknik direktör Koşukavak, oyuncularına uyarılarda bulundu ve istediklerini oyuncularına aktardı. Sarı-kırmzılı ekip, Gaziantep karşılaşmasının hazırlıklarını Cuma günü yapacağı antrenman ile sonladıracak ve maç saatini beklemeye başlayacak. Malatya karşılaşmasında kart cezası nedeniyle forma giyemeyen Karlo Muhar’ın Gaziantep karşılaşmasında yeniden forma giymesi bekleniyor. 40.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 39 puanla 17.sırada yer alıyor. Gaziantep Futbol Kulübü ise 54 puanla 8.sırada yer alıyor.

HES Kablo Kayserispor-Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması, 8 Mayıs Cumartesi günü Kadir Has Şehir Stadyumu’nda oynanacak. Karşılaşma saat 20:30’da başlayacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor'a para cezası var

Arslan, bulgaristan’da ülkemizi temsil edecek

Kayserispor’un 34 ve 35. hafta maç programı

Talasgücü hopa maçına hazır

33. haftanın hakemleri açıklandı

Trabzon hazırlıkları tamam

Kayserispor - Trabzonspor maçını Çağdaş Altay yönetecek

34 ve 35. Hafta maç programı belli oldu

Kocasinanlı sporcular yine zirvede

Trabzon hazırlıklarında sona gelindi

Çiğdem kiraz şahin’e milli görev

Salon Sporları Merkezi ile sporcuların hayatına dokunacak

Kayserili okçudan altın madalya

Kayserispor'da Jeanvier ameliyat oldu

Spor a.ş’den 23 nisan’a özel turnuva

Kayseri’de ragbi heyecanı