Kayserispor işte böyle açtı tahtayı

Kayserispor işte böyle açtı tahtayı

Süper Lig ekiplerinden Mondihome Kayserispor, 3-5-7 derken 61 sorunlu dosyanın sorunu çözüldü ve transfer tahtası açıldı. 

Uzun zamandır transfer tahtası açabilmek için mücadele eden Mondihome Kayserispor yönetimi, 61 sorunlu dosyanın işlemlerini tamamladı ve transfer tahtasını açtı. Sarı-kırmızılı ekip, 6 yeni ismi ise kadrosuna kattı. 

Son iki transfer döneminde transfer yapamayan Mondihome Kayserispor, yaz transfer döneminin sona ermesine bir gün kala transfer tahtasını açtı. Geçmişe dönük sorunlu dosyaların sorunlarını çözmek üzere yola çıkan sarı-kırmızılı yönetim, yaklaşık olarak 4-5 aylık çalışmanın ardından sonuca ulaştı. Başkan Ali Çamlı ve yönetimi, oyuncularla ve kulüplerle bire bir görüşmeler sağladı. Anlaşılabilen oyuncu ve kulüplerle anlaşma yolu seçen Başkan Ali Çamlı, anlaşma sağlamayanların ise ödemelerini yaptı. Son olarak Gavranoviç’in devreye giren Çamlı, Perşembe günü akşam itibariyle bu sorunu tamamladı. Sarı-kırmızılı ekip, son olarak gerçekleştirdiği işlem ile 61 sorunlu dosyayı, çözüme kavuştur. 

Mondihome Kayserispor, transfer sezonun sona ereceği gün olan 15 Eylül itibariyle 6 oyuncu ile anlaşma sağladı. Sarı-kırmızılı ekip, bu oyuncuların lisansları için ise TFF’ye başvurda bulundu. 

Haber: Şevket Tekin  



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı