Kayserispor İstanbul’da Dağıldı

Kayserispor İstanbul’da Dağıldı

Süper Lig’in 30.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor, Fatih Karagümrük’e konuk oldu. Karşılaşma Fatih Karagümrük’ün 3-0’lık üstünlüğü ile son buldu.

 

İstanbul Atatürk Olimpiyat Stadyumu’nda oynanan karşılaşmada, Kadir Sağlam, Aleks Taşcıoğlu ve Candan Elbil hakem üçlüsü görev yaptı.

11. dakikada Biglia’nın ara pasında ceza sahası içi sağ çaprazında topla buluşan Emre Mor’un plase şutunda meşin yuvarlak Hosseini’ye ve ardından direğe çarparak filelere gitti ve Karagümrük 1-0 öne geçti. 36. dakikada Emre Mor rakiplerini çalımlayarak ceza sahasına sağ çaprazdan girdi. Emre Mor’un sağ çaprazdan plase aşırtma vuruşunda meşin yuvarlak filelerle buluştu ve Fatih Karagümrük 2-0 öne geçti. Bu skor ilk yarının da skorunu belirledi.

Mücadelenin ikinci yarısı Yukatel Kayserispor’un santrası ile başladı. 50.dakikada Kayserispor’da Thiam, ceza sahasında içinde şutunu çekti, top az farkla auta gitti. 75.dakikada Fatih Karagümrük Emre Mor’un orta alandan geliştirdiği atak ve sonuca ulaşarak golünü atması ile skor 3-0 oldu. Mücadelede başka gol sesi çıkmadı ve karşılaşma Fatih Karagümrük’ün 3-0’lık üstünlüğü ile son buldu. Yukatel Kayserispor, bu mağlubiyetle üst üste dördüncü mağlubiyetini almış oldu.



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’