Kayserispor işi sıkı tutuyor

Kayserispor işi sıkı tutuyor

Süper Lig ekiplerinden Yukatel Kayserispor, 27.haftada Trabzonspor’a konuk olacak. İşi şimdiden sıkı tutan Teknik Direktör Çağdaş Atan, oyuncularına Trabzon’u anlatıyor. 

 

Süper Lig’de heyecan, 26.hafta karşılaşmaları ile devam edecek. 26.haftayı BAY geçecek olan Kayserispor, 27.hafta mücadelesinde Trabzonspor’a konuk olacak. 

Son iki haftada oynadığı karşılaşmalarda mağlup ayrılan ve yeniden bir seri başlatmak isteyen Yukatel Kayserispor, Trabzonspor karşılaşmasını çıkış maçı olarak görüyor. Perşembe günü kulüp tesislerinde toplanarak yeniden çalışmaya başlayan sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını Cuma günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Antrenman öncesi oyuncuları ile toplantı yapan ve uyarılarda bulunan Teknik Direktör Çağdaş Atan, “Trabzon maçıyla yeniden başlayacağız. Önümüzde 1 haftadan fazla zaman var ve biz, bu sürede dersimize iyi çalışacağız. Deplasmandan puan ya da puanlarla döneceğiz” dedi. 

Teknik Direktör Çağdaş Atan ve ekibi, Trabzonspor maçında kayıp yaşamamak için işi şimdiden sıkı tutuyor. Oyuncularla bire bir görüşmeler yapılıyor ve oyuncuların konsantrasyonun yeniden sağlanması amaçlanıyor.  

Haber: Şevket Tekin



Spor a.ş.’nin bisikletçiler zirvede

‘11. yeşilay bisiklet turu’

Kayserispor-karagümrük biletleri satışa çıktı

Şimdi sırada karagümrük var

2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı