KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI!

KAYSERİSPOR HAZIRLIKLARINI TAMAMLADI!

Kayserispor, Beşiktaş maçının hazırlıklarını tamamlarken, Teknik Direktör Robert Prosinecki, maça hücum ağırlıklı çıkacaklarını söyledi. Prosinecki, “Bizim için olduğu kadar Beşiktaş için de zor bir maç olacak” dedi.

Kayserispor, Beşiktaş maçı hazırlıklarını tamamladı. İstanbul’da son hazırlıklarını yapan takımın Kasımpaşa maçında alınan galibiyet nedeniyle moralinin iyi olduğu görünürken, Teknik Direktör Robert Prosinecki de galibiyet nedeniyle takımın kendine güveninin geldiğini söyledi.

 

PROSİNECKİ, “YİNE HÜCUM FUTBOLU OYNAYACAĞIZ”

 

Hırvat teknik adam, “Takım halinde iyi durumda olduğumuzu söyleyebilirim.” diyerek, son oynanacak olan Beşiktaş maçı ile devrenin biteceğini hatırlattı. Prosinecki, “Oyunculardan son bir çaba daha bekliyorum. Oyuncular bunun ciddiyetini biliyorlar.” dedi.

 

Son haftalarda iyi futbol oynadıklarının altını çizen Prosinecki, “Trabzonspor ve Fenerbahçe maçından beraberlik, Kasımpaşa maçından da üç puan aldık. Moral olarak iyi durumdayız. İyi işler yapabileceğimizi gösteriyoruz. Takımın kendine olan güveni yerine geldi. Beşiktaş karşısında zor bir maç oynayacağız ama Beşiktaş için de zor bir maç olacak. Elimizden gelenin en iyisini yaparak puanları almak istiyoruz.” diye konuştu.

 

Kasımpaşa maçındaki hücum ağırlıklı kadronun Beşiktaş maçında da olacağını ifade eden Prosinecki, “Biz aynı mantalite ve aynı oyuncu gurubu ile oynamayı düşünüyoruz. Abdullah’ın da cezası bitiyor. Takımda fazla bir değişiklik görmeyeceksiniz.” cevabını verdi.

 

BOBO, “BENİM İÇİN FARKLI BİR MAÇ OLACAK”

 

Golcü futbolcu Bobo ise bir dönem formasını giydiği Beşiktaş'a karşı, farklı duygular içinde maça çıkacağını belirterek, “Benim için farklı bir maç olacak. 5,5 yıl oynadım Beşiktaş'ta. Çok güzel günler, şampiyonluklar yaşadık. Hep beraber çok güzel atmosfer ve güzel birlikteliğimiz vardı. Beşiktaş Türkiye'nin en ateşli taraftarlarından birine sahip ama o günler benim için artık geride kaldı. Kayserispor'un başarısı için ter döküyorum. Beşiktaş karşısında takımım için elimden gelenin en iyisini yapmak istiyorum.” şeklinde konuştu. (spor servisi)

 



Burak yılmaz fenerbahçe’ye meydan okudu

Kvk’nın gençleri yarı finale gidiyor

Kayserispor fener’i çalışıyor

Milli okçu fatma maraşlı milli takımda

Erva spor ilk 4’te

Boa morte gollerine devam ediyor

Başkan çamlı’den gurbetçilere teşekkür

Kayserispor 1 sıra geriledi

Kayserispor 2 maçta 4 puan aldı

Şampiyon güreşciler gsim’de

Talasgücü’nün gençler bir harika

Spor a.ş’den gençlik bayramına özel

Efeler ligi takımı develi’de neler oluyor!

Spor a.ş.’den 19 mayıs’a özel

Yılmaz ve oyunculardan maça davet

Karagümrük hazırlıkları tamam