Kayserispor, Hatay’a hazırlanıyor

Kayserispor, Hatay’a hazırlanıyor

Çalışmalar salı günü başlıyor

Spor Toto Süper Lig’de 24.hafta mücadelesinde sahasında Atakaş Hatayspor’u konuk edecek olan Yukatel Kayserispor'da futbolcular hazırlıklarına kulüp tesislerinde başlayacaklar. Pazartesi gününü dinlenerek geçiren futbolcular, Hatay için iki eksikle çalışmalarına başlayacaklar.

Spor Toto Süper Lig’de hedefini üst sıralar olarak belirleyen ve alt taraftan kurtulma adına verdiği mücadelesinde önemli mesafe kat eden Yukatel Kayserispor'un, Antalya'nın Belek kentinde gerçekleştirdiği kamp çalışmasından sonra ilimizdeki hazırlıkları salı günü başlayacak.

Lige verilen arada iki etaptan oluşan bir hazırlık programı uygulayan Yukatel Kayserispor’da futbolcular, ilk bölümde Antalya'da antrenman yapmış ve 5 günlük hazırlık evresini burada noktalamışlardı. Sakatlığı bulunan oyunculardan Bernard Mensah ve Covid-19 testi pozitif çıkan Majid Hosseini’nin çalışmalara katılamadığı ve diğer oyuncuların Antalya’da takımla birlikte çalışmalar yaptıkları ifade edildi.

5 günlük hazırlık sürecini tamamlayarak ilimize dönen futbolcular günü dinlenerek geçirdiler. Cuma günü evinde Hatayspor’u konuk edecek olan takımda futbolcular Teknik Direktör Hikmet Karaman eşliğinde çalışmalarına Salı gününden itibaren kulüp tesislerinde devam edecekler.

Haber: Mustafa Gürbüz



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’