Kayserispor, Gaziantep maçına hazır

Kayserispor, Gaziantep maçına hazır

Süper Lig’in 36.hafta karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Gaziantep Kulübü’ne konuk olacak. Karşılaşmanın hazırlıklarını tamamlayan temsilcimiz, mücadele için Gaziantep’e gitti.

Süper Lig’de 36.hafta heyecanı, 6 Nisan’da oynanacak olan karşılaşmalarla başlayacak. 36.hafta açılış karşılaşmasında Yukatel Kayserispor-Gaziantep Futbol Kulübü’ne konuk olacak.

Bayram sonrası Gaziantep karşılaşmasının hazırlıklarına başlayan Yukatel Kayserispor, Perşembe günü hazırlıklarını tamamladı ve Gaziantep’e gitti. Yolculuk öncesi oyuncuları ile toplantı yapan Teknik Direktör Hikmet Karaman, “Beşiktaş’a kaybettik. Bu maçı artık geride kaldı. Önce Gaziantep karşılaşmasını kazanalım ve kupada oynayacağımız Trabzonspor karşılaşmasına odaklanalım. Benim sizlere olan güvenim tam” dedi. 36.hafta öncesinde Yukatel Kayserispor, 43 puanla 15.sırada yer alırken Gaziantep Futbol Kulübü ise 42 puanla 16.sırada yer alıyor.

Yukatel Kayserispor-Gaziantep Futbol Kulübü karşılaşması, 6 Nisan Cuma günü Kalyon Stadyumu’nda oynanacak. Saat 20:00’da başlayacak olan karşılaşmada, Atilla Karaoğlan, Kamil Çetin ve Hakan Karabalcık hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



2024 avrupa spor şehri kayseri

Elit’in küçükleri büyük iş başardı

Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’