KAYSERİSPOR, GALİBİYETE ODAKLANDI

KAYSERİSPOR, GALİBİYETE ODAKLANDI

GALATASARAY-KAYSERİSPOR MAÇI, PAZARTESİ GÜNÜ SAAT 19:30’DA

HES Kablo Kayserispor, galibiyete odaklandı. Sarı-kırmızılı ekip, hazırlıklarını Pazar günü tamamlayacak ve aynı gün Galatasaray maçı için İstanbul’a gidecek.

Süper Lig’e milli maçlar nedeniyle verilen ara sona erdi. HES Kablo Kayserispor, 9.hafta karşılaşmasında Galatasaray’a konuk olacak. Yeni teknik direktörü ile sahada olacak olan Kayserispor’da tek hedef İstanbul’dan 3 puanla dönmek.

Teknik Direktör Samet Aybaba gözetiminde çalışan HES Kablo Kayserispor, Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını Cuma günü yaptığı antrenman ile sürdürdü. Kulüp tesislerinden gerçekleştirilen ve taktik ağırlıklı yapılan antrenman, 1 saat 45 dakika sürdü. Sarı-kırmızılı ekip, Galatasaray karşılaşmasının hazırlıklarını cumartesi günü yapacağı antrenman ile sürdürecek. Temsilcimiz, hazırlıklarını Pazar günü tamamlayacak ve aynı gün İstanbul’a gidecek. 9.hafta öncesinde HES Kablo Kayserispor, 6 puanla 18.sırada yer alıyor. Galatasaray ise 16 puanla 3.sırada yer alıyor.

Galatasaray-HES Kablo Kayserispor karşılaşması, 23 Kasım Pazartesi günü Ali Sami Yen Spor Kompleksi Türk Telekom Stadyumu’nda oynanacak. Saat 19:30’da başlayacak olan karşılaşmada, Turgut Doman, İsmail Şencan ve Süleyman Özay hakem üçlüsü görev yapacak.

Haber: Şevket Tekin



Kayserispor, Ümit Öztürk ile kaybetmiyor

Hacılar sahasında kaybetti

Talasgücü 3 puanı 2 golle aldı

Egemenlik kupası’na spor a.ş. damgası

Murat duman, tazminatını aldı gitti

Kayserispor pendik’i gözüne kestirdi

Spor a.ş.’nin okçukları yine zirvede

Ragbi yıldızlar grup birinciliği sona erdi

Kayserispor ‘atan’ için tahkim’e gidecek

Burak yılmaz hayal kırıklığı yarattı

Kayserispor’da hesaplar karıstı

Burak Yılmaz Kayserispor'da 11 maçta 2 galibiyet aldı

Kayserispor 6 maçtır galip gelemiyor

Enertürk’te ‘karadeniz fırtınası’

Trabzonspor, Kayseri’ye geldi

Kayserispor, Trabzonspor maçı hazırlıklarını tamamladı